Η απόλυση που χάλασε τα σχέδια του Αραβίδη!

Η απόλυση που χάλασε τα σχέδια του Αραβίδη!

Ναυάγησε η μεταγραφή του στην Ασία, καθώς η ομάδα με την οποία είχε συμφωνήσει απέλυσε τον προπονητή και άλλαξε το σχεδιασμό της.

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα για τον Χρήστο Αραβίδη! Ο Ελληνας επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, είχε συμφωνήσει με ομάδα της Ασίας και περίμενε να τον καλέσουν για να πάει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο ίδιος ήταν σίγουρος ότι θα υπογράψει και μάλιστα είχε απορρίψει και προτάσεις που είχε από ελληνικές ομάδες, καθώς ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Αραβίδη, ωστόσο, άλλαξαν άρδην όταν η ομάδα που ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της απέλυσε τον προπονητή, που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου άλλαξε και το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με αποτέλεσμα να ναυαγήσει η μεταγραφή του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ.

Ο Αραβίδης, που ήθελε διακαώς να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, θα χρειαστεί να παραμείνει στην… εξέδρα και να εξετάσει τις εναλλακτικές επιλογές που έχει στα χέρια του. Ο 31χρονος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2004 από τον Ακράτητο και εκτός από την ΑΕΚ έπαιξε επίσης σε Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα, Αρη, Δόξα Δράμας και Πανιώνιο. Η ρήξη στις σχέσεις του με την ΑΕΚ τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ