Γιουβέντους : Φεύγει ο Μαρκίζιο και πάει MLS

Γιουβέντους : Φεύγει ο Μαρκίζιο και πάει MLS

Μετά από 13 χρόνια (στην πρώτη ομάδα) ο Κλαούντιο Μαρκίζιο είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τη Γιουβέντους. Δίνει τα χέρια με τον σύλλογο της Νέας Υόρκης ο Ιταλός χαφ.

Όπως όλα δείχνουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα έρθει και το τέλος της κοινής πορείας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Κλαούντιο Μαρκίζιο με τον Ιταλό χαφ να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Υόρκης στο MLS εκεί που αγωνιζόταν μέχρι και πριν μερικούς μήνες ο Αντρέα Πίρλο.

Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται στις τάξεις της Μεγάλης Κυρίας από το 1993 όταν ως 7χρονος πιτσιρίκος ενσωματώθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου από το Τορίνο. Από τότε μέχρι και τώρα δεν φόρεσε άλλη φανέλα στην καριέρα του. Παρά για μία χρονιά (2007-2008) της Έμπολι που είχε δοθεί ως δανεικός.

Ωστόσο, φέτος ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχαν κάνει τον Μαρκίζιο να μην σκέφτεται να μπει στην κουβέντα για ανανέωση του συμβολαίου του με το τρέχον να εκπνέει το 2020, αφού δεν μπορούσε να του εγγυηθεί κανείς πως υπέγραφε θα ήταν και πάλι βασικό στέλεχος.

Γι’ αυτό το λόγο και αποφάσισε να δώσει τα χέρια με την ομάδα της Νέας Υόρκης και το μόνο που απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί το deal είναι οι υπογραφές που θα πέσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ