Ιμπραΐμοβιτς : «Αισθάνομαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον»

Ιμπραΐμοβιτς : «Αισθάνομαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρομοίασε τον εαυτό του με τον Μπέντζαμιν Μπάτον στη διάρκεια της παρουσίασής του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Προκειμένου να υποβαθμίσει τις ανησυχίες για τον αντίκτυπο που θα έχει στο MLS σε ηλικία 36 ετών, ο Σουηδός στράικερ δήλωσε ότι «γεννήθηκα γέρος και θα πεθάνω νέος». «Αισθάνομαι νέος, αισθάνομαι σαν τον Μπέντζαμιν […]

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρομοίασε τον εαυτό του με τον Μπέντζαμιν Μπάτον στη διάρκεια της παρουσίασής του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Προκειμένου να υποβαθμίσει τις ανησυχίες για τον αντίκτυπο που θα έχει στο MLS σε ηλικία 36 ετών, ο Σουηδός στράικερ δήλωσε ότι «γεννήθηκα γέρος και θα πεθάνω νέος». «Αισθάνομαι νέος, αισθάνομαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον. Γεννήθηκα γέρος και θα πεθάνω νέος» τόνισε χαρακτηριστικά, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον φανταστικό χαρακτήρα της ταινίας «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», και συνέχισε:

«Μην ανησυχείτε για την ηλικία μου… Όταν ήρθα στην Αγγλία, όλοι έλεγαν ότι είμαι γέρος. Ήρθα σε αναπηρικό καροτσάκι και μετά από τρεις μήνες κατέκτησα την Αγγλία. Μετά όλοι έλεγαν ότι πετούσα. Επομένως, ξέρω τι μπορώ να κάνω, ξέρω τι θα κάνω και ήρθα εδώ για να νικήσω».

Στη συνέχεια, ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αυτοαποκαλείται «λιοντάρι», δήλωσε αποφασισμένος να προσθέσει κι άλλους τίτλους στη συλλογή του. «Αύριο είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ήδη ασχολούμαι μ’ αυτό, επομένως αισθάνομαι ενθουσιασμένος» τόνισε ο Ιμπραΐμοβιτς ενόψει της αναμέτρησης των Γκάλαξι με τους Λος Άντζελες FC και πρόσθεσε: «Το λιοντάρι πεινάει».

Ο Ζλάταν τόνισε πως περίμενε ότι θα «μετακόμιζε» στους Γκάλαξι πριν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η μεταγραφή «ναυάγησε», ενώ υπογράμμισε πως ένα δείπνο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ τον έπεισε να περάσει τον Ατλαντικό.

Τέλος, ο Ιμπραΐμοβιτς είπε ότι σκοπεύει να αφήσει το «στίγμα» του στους νεαρούς ποδοσφαιρόφιλους στο Λος Άντζελες, οι οποίοι ενδέχεται να μη γνωρίζουν την καριέρα του μέχρι στιγμής. «Εάν δεν με ξέρουν, θα διασφαλίσω ότι θα με μάθουν» δήλωσε με χαμόγελο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ