Ο Παναθηναϊκός μεταξύ των ομάδων που χρωστάνε στην Κορίνθιανς

Ο Παναθηναϊκός μεταξύ των ομάδων που χρωστάνε στην Κορίνθιανς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βραζιλιά, εννέα ομάδες, ανάμεσα τους και ο Παναθηναϊκός χρωστάνε στην Κορίνθιανς πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ.

Η Κορίνθιανς θα πρέπει να λάβει περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές αθλητών που έγιναν μέχρι το Δεκέμβριο του 2017. Ανάμεσα στους οφειλέτες βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, για τη μεταγραφή του Λουτσιάνο Νέβες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας του καφέ, η Βραζιλιάνικη ομάδα περιμένει χρήματα από 9 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός. Τα στοιχεία αυτά αφορούν όσες μεταγραφές έγιναν μέχρι τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Οι Πράσινοι οφείλουν περίπου 90.000 ευρώ στην Κορίνθιανς για την μεταγραφή του Λουτσιάνο Νέβες το Καλοκαίρι του 2017. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η άμεση αποπληρωμή μοιάζει πολύ δύσκολη με βάση τα οικονομικά δεδομένα του τριφυλλιού. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που χρωστάει τα λιγότερα χρήματα από τις υπόλοιπες.

Η ομάδα που χρωστάει τα περισσότερα στους Βραζιλιάνους είναι η Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχει πληρώσει ακόμη τα χρήματα που οφείλει για την απόκτηση του Γκιγιέρμε Αράνα, με το ποσό να ξεπερνάει τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, η Μπορντό δεν έχει ακόμη ξεχρεώσει για τον επιθετικό Μάλκομ, η Πόρτο χρωστάει για τους Φελίπε και Αντρέ που αποκτήθηκαν από τους «Δράκους» το 2012 και το 2016 αντίστοιχα, ενώ Έμπολι, Ρόμα και Μπόκα Τζούνιορς έχουν και αυτές οφειλές προς τον Βραζιλιάνικο σύλλογο.

Αναλυτικά τα ποσά που χρωστάει κάθε σύλλογος (σε ευρώ)

Σεβίλλη (για τον Γκιγιέρμε Αράνα)  9,2 εκατομμύρια

Μπορντό (για τον Μάλκομ)  2,7 εκατομμύρια

Πόρτο (για τους Φελίπε και Αντρέ)  1,2 εκατομμύρια

Έμπολι (για τον Ματέους Περέιρα)  1,1 εκατομμύριo

Μπόκα Τζούνιορς (για τους Μαρτίνεθ και Λοδέιρο)  1 εκατομμύριο

Ρόμα (για τους Μαρκίνιος και Ντόντο)  190 χιλιάδες

Ιντερνασιονάλ (για τον Ουέντελ): 170 χιλιάδες

Παναθηναϊκός (για τον Λουτσιάνο): 88 χιλιάδες

Υπόλοιπα ποσά: 77 χιλιάδες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ