Ο Μέσι στο Πεκίνο για φιλικό πριν πάει στο Μαϊάμι

Ο Μέσι στο Πεκίνο για φιλικό πριν πάει στο Μαϊάμι

Ο Αργεντινός σούπερσταρ έφτασε στο Πεκίνο για μια φιλική αναμέτρηση της Αργεντινής πριν αφήσει την Ευρώπη για το αμερικάνικο όνειρο...

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι έφτασε σήμερα (10/6) στο Πεκίνο για έναν φιλικό αγώνα, προτού αφήσει μια ιστορική ευρωπαϊκή καριέρα για να ενταχθεί στην ομάδα της Major League Soccer Ίντερ Μαϊάμι ως ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Κάνει δικό του τον Κρούζλιακ

Η άφιξή του ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo της διοργανώτριας International Football Invitation με ένα βίντεο παικτών που βγαίνουν από αεροπλάνο, ενόψει του αγώνα Αργεντινής-Αυστραλίας την Πέμπτη στο πρόσφατα ανακατασκευασμένο «Workers’ Stadium» της κινεζικής πρωτεύουσας.

Ο Μέσι, ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον Δεκέμβριο, επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα αφήσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Αυτή είναι η έβδομη επίσκεψη του αρχηγού της Αργεντινής στην Κίνα και η πρώτη του από το 2017.

Έτυχε ένθερμου καλωσορίσματος σε κάθε προηγούμενη επίσκεψή του στην Κίνα, η οποία έχει τεράστια βάση φιλάθλων ποδοσφαίρου παρά το γεγονός ότι η εθνική ομάδα ανδρών της χώρας, έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο μία φορά.

Η Αυστραλία και η Αργεντινή αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ στη φάση των «16», όπου ο Μέσι ήταν μεταξύ των σκόρερ καθώς η ομάδα του κέρδισε με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ