«Πολιορκούν» και τον Γκουντογκάν οι Άραβες!

«Πολιορκούν» και τον Γκουντογκάν οι Άραβες!

Μετά τους Μπενζεμά και Καντέ, ο Ιλκάι Γκουντογκάν δέχθηκε πολύ δελεαστική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας η οποία δείχνει να τον έχει βάλει σε σκέψεις.

Συνεχίζεται η… αφαίμαξη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από τα αστέρια του, τα οποία μην μπορώντας να αντισταθούν στα δεκάδες  ή και εκατοντάδες εκατομμύρια που απλώνουν μπροστά τους οι Σαουδάραβες, αφήνουν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι, για νέες εμπειρίες και πιο… φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η αρχή έγινε πέρσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να ακολουθήσουν φέτος ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ενκολό Καντέ μεταξύ άλλων, την ώρα που ο Μέσι αρνήθηκε μυθική πρόταση την τελευταία στιγμή, βάζοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τις ανάγκες των παιδιών και της γυναίκας του.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1999 vs Μάντσεστερ Σίτι 2023 – Ποια είναι η καλύτερη;

Οι Άραβες της Αλ Ιτιχάντ, φαίνεται πως θέλουν να φέρουν πλάι στον πρωταθλητή Ευρώπης της περσινής σεζόν (Μπενζεμά) αλλά και του 2021 (Καντέ), έναν φετινό πρωταθλητή, έχοντας εστιάσει στον Ιλκάι Γκουντογκάν, έναν από τους καλύτερους παίκτες στην πορεία της Σίτι προς την κατάκτηση του ιστορικού trebble. Φιλοδοξόντας σταδιακά να φτιάξει μια… dream team όπως φαίνεται.

Μάλιστα ο Γερμανός διεθνής που μένει ελεύθερος από τη Σίτι, έχει στα χέρια του το συμβόλαιο που του έχει στείλει η Μπαρτσελόνα με την οποία βρίσκεται σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα στους Καταλανούς, δείγμα πως σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ