Εμπλεκόμενος σε πολύ σοβαρό σκάνδαλο ο Ετό

Εμπλεκόμενος σε πολύ σοβαρό σκάνδαλο ο Ετό

Σοβαρά μπλεξίματα προμηνύονται για τον Σαμουέλ Ετό, καθώς διέρρευσαν συνομιλίες του με παράγοντα ομάδας του Καμερούν και πλέον κατηγορείται για σκάνδαλο

Ο Σαμουέλ Ετό βρίσκεται στο επίκεντρο της διαμάχης, αφού ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο στο Καμερούν, εκεί όπου είναι και πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα διέρρευσαν συνομιλίες που εμπλέκουν μέσα τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ. Ο Ετό είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της Βικτόρια Γιουνάιτεντ, η οποία τότε αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία του Καμερούν και πριν από μερικές εβδομάδες κατάφερε να πάρει την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Αϊζάια Κάνααν: Η επιστροφή του… εξολοθρευτή!

Οι συνομιλίες δημοσιεύτηκαν και γρήγορα έγινε χαμός. Υπολογίζεται πως αυτές ήταν από τις αρχές Ιανουαρίου ανάμεσα στον Ετό και τον Βαλεντίν Γκουείν (πρόεδρο Βικτόρια Γιουνάιτεντ) για παράπονα που υπήρξαν για διαιτητικές αποφάσεις, ενώ η ομάδα του πάλευε για την άνοδο. Εκεί ο Ετό φαίνεται να είπε «Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, αλλά πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός αδερφέ».

Ενώ ο πρόεδρος απάντησε «Δεν πρόλαβα να γυρίσω σπίτι ακόμα. Είμαι έξω, αδερφέ. Δεν πρόλαβα να πάω σπίτι και να μιλήσω με τον πρόεδρο (της ένωσης διαιτητών). Δεν μπορώ να μιλήσω απευθείας με τους διαιτητές για να τους πως να είναι προσεκτικοί. Αλλά μπορώ μέσω του προέδρου».

Σε διάφορα σημεία αυτής της συνομιλίας, ο Ετό του υπενθυμίζει ότι είχαν ήδη μια συζήτηση στο Κατάρ για το θέμα, αν και δεν διευκρινίζει κάτι άλλο, αλλά σύμφωνα με την πηγή που έβγαλε τις συνομιλίες είναι μια συνομιλία στην οποία υποσχέθηκε ότι η Βικτόρια Γιουνάιτεντ, η ομάδα του, θα έπαιρνε την άνοδο αφού ο πρόεδρος της ομάδας τον είχε υποστηρίξει στο έργο του να γίνει ο Ετό πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Μην ανησυχείς, θα σου δώσουμε τους τρεις βαθμούς και θα αποκλείσουμε τον διαιτητή. Αλλά επιτρέψτε μου τουλάχιστον να επιστρέψω στο Καμερούν. Η 3η (Ιανουαρίου) έφτασε το βράδυ. Θα σας δούμε στο γραφείο στις 4. Τέλος πάντων, θα αποκλείσω αυτόν τον διαιτητή. Θα σας δούμε στο γραφείο και θα σας παραπέμψουμε στον πρόεδρο του 4ου. Καλύτερα να βλεπόμαστε διακριτικά. Στο Γιαουντέ, συναντιόμαστε απευθείας, μιλάμε και φεύγεις ».

Ο Γκουέιν , ενοχλημένος από την τελευταία διαιτησία, κατηγορεί τον Φοκούλε, τον πρόεδρο των διαιτητών, ότι θέλει να του κάνει κακό στην ομάδα, στο οποίο ο Ετό απαντά ότι «όχι, όχι, όχι, όχι».

Τελικά, η Βικτόρια Γιουνάιτεντ κατέληξε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του Καμερούν τον Απρίλιο, παίρνοντας έτσι την άνοδο. Και είναι η δεύτερη άνοδος μέσα σε τρία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ