Στα ΗΑΕ συνεχίζει την καριέρα του ο Ινιέστα και όχι στο MLS

Στα ΗΑΕ συνεχίζει την καριέρα του ο Ινιέστα και όχι στο MLS

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Έμιρεϊτς Κλαμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρές Ινιέστα, βάζοντας τέλος στα σενάρια για την Ίντερ Μαϊάμι.

Τίτλους τέλους στην φημολογούμενη επανασύνδεση με τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρμπι Άλμα, έβαλε ο Αντρές Ινιέστα που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 39χρονος μέσος, μετά το πέρασμα του από την Ασία και την Ιαπωνία όπου αγωνιζόταν με την φανέλα της Βίσελ Κόμπε, ετοιμάζει βαλίτσες για την χώρα της μέσης ανατολής προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την νεωφότιστη στην ομάδα της ProLeague Έμιρεϊτς Κλαμπ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Διαβάστε επίσης: Κέντρικ Ναν: Τα ρόστερ που κλείνουν στο ΝΒΑ, οι «ματιές» στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός

Μάλιστα, ο Ινιέστα αναμένεται να προσγειωθεί απόψε στο Ντουμπάϊ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αύριο το πρώϊ και έπειτα να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (2024) με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο (2025).

Συνολικά, ο Ινιέστα έχει αγωνιστεί σε 933 παιχνίδια στην καριέρα του, έχοντας πετύχει 97 γκολ και σερβίρει 192 ασίσστ και παράλληλα έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό αλλά και σε διεθνή επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ