Υπογράφει στην Αλ Αχλί το wonderkid της Ισπανίας!

Υπογράφει στην Αλ Αχλί το wonderkid της Ισπανίας!

Ο 21χρονος Γκάμπρι Βέιγκα αποφάσισε να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αχλί παρ' ότι η συμφωνία του με την Νάπολι θεωρούταν «κλεισμένη».

Η Σαουδική Αραβία ξεκίνησε να «χτίζει» το πρωτάθλημά της όταν έπεισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνιστεί στην χώρα για χάρη Αλ Νασρ. Έκτοτε πολλοί ποδοσφαιριστές, κυρίως άνω των 30, δέχονται τις προτάσεις των Σαουδάραβων καθώς η προσφορά θεωρείται «συμβόλαιο ζωής». Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 21χρονος Γκάμπρι Βέιγκα συμφώνησε σε όλα με την Αλ Αχλί και ο νεαρός Ισπανός ο οποίος θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετακομίζει στην Μέση Ανατολή. Παρόλο που ο παίκτης είχε «κλείσει» στη Νάπολι σε μία συμφωνία που θα έβαζε στα ταμεία της Θέλτα 36 εκατ. ευρώ οι Σαουδάραβες έπαιζαν… μπάλα ενώ οι άνθρωποι των «παρτενοπέι» έπεφταν για ύπνο.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος ότι έγινε, έγινε μέσα στη νύχτα όταν όλη η Ευρώπη κοιμόταν. Μάλιστα το deal έχει προχωρήσει στο τελικό στάδιο με τις ιατρικές εξετάσεις να προγραμματίζονται για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ