Ο Μέσι αποκάλυψε τον σκοπό του για το Μουντιάλ του 2026 – Το «καρφί» για την Παρί

Ο Μέσι αποκάλυψε τον σκοπό του για το Μουντιάλ του 2026 – Το «καρφί» για την Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι τα είπε... όλα στη πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε τονίζοντας τον σκοπό του για τις προσεχείς διοργανώσεις.

Ο Λιονέλ Μέσι σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, δεν φοβήθηκε να παραλείψει τίποτα.

Ο «πούλγκα» μίλησε στο κανάλι «OLGA» για το Κόπα Αμέρικα αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026: «Θέλω να φτάσω στο Κόπα Αμέρικα σε καλή κατάσταση, θα είναι ωραία. Και μετά θα δω ανάλογα πώς είμαι. Δεν σκέφτομαι ακόμα το επόμενο Μουντιάλ, γιατί είναι πολύ μακριά

Πέρασαν τα χρόνια και πρέπει να δούμε πώς νιώθω, θα το βλέπω μέρα με τη μέρα. Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Θέλω να απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να παίζω και να παίζω ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια «εξαπέλυσε πυρ» στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ομολόγησε πως ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής της Αργεντινής ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από την ομάδα του: «Ήμουν ο μόνος παίκτης από την ομάδα της Αργεντινής που δεν είχε αναγνώριση ως παγκόσμιος πρωταθλητής από τον σύλλογο του. Αν και δεν πέρασα καλά στην Παρί, εκεί έγινα παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

Μάλιστα μίλησε και για την επιθυμία του να επεκταθεί κατά ένα η οικογένεια του: «Θα θέλαμε πολύ να κάνουμε άλλο ένα παιδί. Δεν είμαστε στη φάση της έρευνας, αλλά θα θέλαμε κορίτσι»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ