«Το να παίζω μαζί με τον Μέσι είναι σαν να βρίσκομαι σε βιντεοπαιχνίδι»

«Το να παίζω μαζί με τον Μέσι είναι σαν να βρίσκομαι σε βιντεοπαιχνίδι»

Ο Τάιλερ Χολ, παραδέχτηκε ότι ένιωθε σαν να είναι σε βιντεοπαιχνίδι κατά την συνύπαρξή του με τον Λιονέλ Μέσι, στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο έφηβος της Ίντερ Μαϊάμι, Τάιλερ Χολ, παραδέχτηκε ότι ένιωθε σαν να είναι σαν να βρίσκεται μέσα σε βιντεοπαιχνίδι, μιλώντας για την συνύπαρξή του με τον Λιονέλ Μέσι.

Αρκετοί παίκτες της ομάδας, ειδικά οι νεότεροι, αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν ότι ο Αργεντίνος αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας τους. Ένας εξ αυτών, ο Τάιλερ Χολ, με τον νεαρό αμυντικό να λέει στην επίσημη σελίδα της FIFA πώς είναι να είσαι συμπαίκτης με τον Μέσι.

Διαβάστε επίσης: Ώρα 21.20: Η αποστολή του Παναθηναϊκού παραγγέλνει πίτσες στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης- Μια ώρα μετά έλεγαν πως… (vid)

«Την πρώτη μέρα που ήρθε ο Μέσι, δεν έμοιαζε αληθινό. Ήταν σαν να ήμουν σε βιντεοπαιχνίδι ή κάτι τέτοιο! Με σοκάρει που και που είναι δίπλα μου. Είναι πολύ προσιτός τύπος. Είναι πάντα χαμογελαστός και έρχεται πάντα να μου σφίξει το χέρι. Είναι υπέροχος τύπος και είναι τόσο καλός με όλους τους νεαρούς παίκτες», είπε για τον Μέσι.

Ενώ για τους Μπουσκέτς και Άλμπα συμπλήρωσε: «Έχω παίξει 11-11 εναντίον τους. Είναι τρελό. Απλώς σκέφτονται πιο γρήγορα, παίζουν πιο γρήγορα. Είναι καταπληκτικό να τους έχεις στο γήπεδο δίπλα σου σε αυτή τη μικρή ηλικία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ