Νέοι μπελάδες για τον Νεϊμάρ

Νέοι μπελάδες για τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ θα μείνει μόνος στην προσωπική του ζωή, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου, το διαζύγιο με την μνηστή του, Μπρούνα Μπιανκάρντι. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Νεϊμάρ, αναρρώνει μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, προκειμένου να αποκατασταθούν η ρήξη χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου, που υπέστη στο αριστερό γόνατο και όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Και σαν να μην έφθανε αυτή η νέα περιπέτεια με την υγεία του, όπως φαίνεται ο Νεϊμάρ θα μείνει μόνος στην προσωπική του ζωή, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου, το διαζύγιο με την μνηστή του, Μπρούνα Μπιανκάρντι.

Διαβάστε επίσης: Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς: 300 νίκες, 50+ για τέταρτη σεζόν και 15ος ημιτελικός Masters (vids)

Και ο λόγος είναι οι δεκάδες απιστίες του Νεϊμάρ, καθώς όπως τις… μέτρησε ο αρθρογράφος της «Correio Brasiliense», Τιάγκο Σοντρέ, φθάνουν στον εντυπωσιακό αριθμό 92!

Η τελευταία -χρονικά- φορά που ο διάσημος άσος απάντησε την μητέρα της νεογέννητης κόρης του, ήταν στα τέλη Οκτωβρίου, σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στην βίλα του στην περιοχή Μανγκαρατίμπα, κοντά στο Ρίο.

Και παρά την πληθώρα… απολογητικών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πλευρά του Νεϊμάρ, φαίνεται πως το «ποτήρι ξεχείλισε» για την Μπιανκάρντι, με το διαζύγιο να θεωρείται… προ των πυλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ