Αποκαλύψεις του Μαρσέλο για Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Αποκαλύψεις του Μαρσέλο για Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Μαρσέλο αποκάλυψε πως συζητούσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για πιθανόν μεταγραφή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μαρσέλο αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο για την προοπτική να τον εντάξει στην Αλ Νασρ με τον Βραζιλιάνο τελικά να επιλέγει την επιστροφή στην πατρίδα του.

Αφού έμεινε ελεύθερος τον Φεβρουάριο του 2023 από τον Ολυμπιακό είχε πολλές προτάσεις από Αμερική αλλά και από Σαουδική Αραβία με μία από τις ομάδες να είναι η Αλ Νασρ.

Διαβάστε επίσης: Ο «X Factor» Σίκμα και μια άμυνα που «τσάκιζε» κόκκαλα (vid)

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχθηκε ότι συζητούσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε οι δυο τους να ξανασμίξουν στην ομάδα της Μέσης Ανατολής αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Όσα χρόνια ήταν στη «Βασίλισσα» ο ισπανικός σύλλογος είχε μεγάλες επιτυχίες με μία δυάδα στην αριστερή πλευρά που «πέταγε φωτιές».

Εν τέλει ο πέντε φορές νικητής του Champions League γύρισε στις ρίζες του και στη Φλουμινένσε με τον ίδιο να αναφέρει: «Μιλήσαμε γι’ αυτό πριν από αρκετό καιρό. Είχα κάποιες προτάσεις να φύγω, όχι μόνο από εκεί (την Αλ Νασρ), αλλά έπρεπε να επιστρέψω εδώ (στη Βραζιλία), στις ρίζες μου. Κάτι μου έλεγε ότι έπρεπε να επιστρέψω».

Απ’ ότι αποδείχθηκε η απόφασή του συνοδεύτηκε με μία τεράστια επιτυχία καθώς η Φλουμινένσε πανηγύρισε το Copa Libertadores μετά τη νίκη με 2-1 στην κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ