Μυθική πρόταση 200 εκατ. σε Ζιντάν για την Εθνική Κατάρ!

Μυθική πρόταση 200 εκατ. σε Ζιντάν για την Εθνική Κατάρ!

Μια τρελή προσφορά φέρεται να έχει στα χέρια του ο Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να αναλάβει την Εθνική ομάδα του Κατάρ, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Το αφεντικό τρελάθηκε! Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη οι προτάσεις έχουν αρχίσει καταφθάνουν για τον Γάλλο τεχνικό.

Μία εξ αυτών βεβαίως ξεχωρίζει από… μίλια καθώς μιλάμε για νούμερα που ζαλίζουν! Συγκεκριμένα ο ζάπλουτος Ναγκίμπ Σαγουίρις, ένας Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες, φέρεται να προσφέρει στον Ζιζού το ποσό των 200.000.000 ευρώ!

Η πρόταση αφορά την Εθνική ομάδα του Κατάρ και η διάρκεια της συνεργασίας που προτείνει στον πρώην τεχνικό της Ρεάλ είναι 4ετής. Δηλαδή μιλάμε για το απίστευτο ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο!

Ο Σαγουίρις επιθυμεί ο Ζιντάν να προετοιμάσει την Εθνική ομάδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην χώρα το 2022. Αν φυσικά η πρόταση ισχύει και αν ο Ζιντάν την αποδεχθεί, είναι κάτι το οποίο θα φανεί προσεχώς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ