Γιατί οι Νιγηριανοί γιούχαραν τον Ντέλε Άλι;

Γιατί οι Νιγηριανοί γιούχαραν τον Ντέλε Άλι;

Άσχημο απόγευμα είχε ο Ντέλε Άλι στο Γουέμπλεϊ, όπου η Αγγλία αντιμετώπισε τη Νιγηρία σε φιλικό προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αγγλία δίνει σημαντικό φιλικό με τη Νιγηρία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το επικείμενο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός άσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι!

Όχι, δεν ήταν τα πεπραγμένα του εντός των τεσσάρων γραμμών του Γουέμπλεϊ που σχολιάστηκαν. Ούτε κάποια άκρως επιτηδευμένη πτώση του στο χορτάρι. Οι φίλαθλοι των Σούπερ Αετών είχαν πολύ συγκεκριμένο λόγο που εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους κάθε φορά που ο ταλαντούχος μεσος είχε την μπάλα στα πόδια του.

Ο πατέρας του Άλι, Κεχίντε, γεννήθηκε στην αφρικανική χώρα. Ως εκ τούτου ο Ντέλε είχε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει τη Νιγηρία σε διεθνές επίπεδο. Εκείνος όμως επέλεξε την Αγγλία. Ο 22χρονος μέσος βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Τριών Λιονταριών από το 2012, όταν και έκανε την πρώτη εμφάνισή του με την Κ17.

Έκτοτε έχει παίξει σε όλα τα επίπεδα μέχρι και την Εθνική ανδρών με την οποία έκανε την παρθενική του εμφάνιση τον Οκτώβριο του 2016 σε έναν αγώνα κόντρα στην Εσθονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ