Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση, όπως δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε.

Ένα πολύ ευχάριστο νέο αποκάλυψε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε. Ο 57χρονος τεχνικός έκανε γνωστό ότι ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, στο φιλικό απέναντι στην Κροατία την Κυριακή (03/06), στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος θα αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο, προκειμένου να ανεβάσει το βαθμό ετοιμότητάς του για το προσεχές Μουντιάλ στη Ρωσία.

Ο 26χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στις 25 Φεβρουαρίου, στο ματς της Παρί Σεν-Ζερμέν κόντρα στη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της Ligue 1. Είχε αποχωρήσει τραυματίας από το συγκεκριμένο παιχνίδι και εν συνεχεία αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον δεξιό αστράγαλό του.

Ο Νεϊμάρ πραγματοποίησε συνολικά 30 εμφανίσεις και πέτυχε 28 γκολ με τη φανέλα της παριζιάνικης ομάδας τη φετινή σεζόν. Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει τοποθετημένο ψηλά στη λίστα της πληθαίνουν τους τελευταίους μήνες, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ