ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Live Streaming

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Live Streaming

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Live Streaming

Στο King Abdullah Sports City είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που η Μάντσεστερ Σίτι θα παλέψει με την Φλουμινένσε, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (20:00).

Παρέλαση έκανε στον ημιτελικό της διοργάνωσης η Μάντσεστερ Σίτι. Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δε δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στην Ουράβα, την οποία και διέλυσε με 3-0. Οι Πολίτες έκαναν ότι ήθελαν τους Ιάπωνες, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Τζέντα.

Κάτι παραπάνω από μεγάλη η πρόκληση που έχει μπροστά της η Μάντσεστερ Σίτι. Εχει την ευκαιρία να προσθέσει μια κούπα που απουσιάζει από την τροπαιοθήκη της. Μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία αν δεν τον κάνει δικό της. το αγωνιστικό κομμάτι, οι Χάαλαντ (επιθετικός), Ντε Μπρόινε (επιθετικός μέσος) και Ντοκού (εξτρέμ) μπορεί να προπονήθηκαν, αλλά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό, αφού δεν βρέθηκαν στην 23αδα του ημιτελικού με την Ουράβα (ο κανονισμός της διοργάνωσης αναφέρει ότι θα πρέπει να στην 23άδα τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό).

Πάμε και στη Φλουμινένσε, που χρειάστηκε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αλ Αχλί για να κλείσει μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ντινίζ ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και με γκολ των Αρίας-Κένεντι, έκλεισε…
ραντεβού με τη Μάντσεστερ Σίτι στο King Abdullah Sports City. Θέλει να γράψει ιστορία η νικήτρια του Λιμπερταδόρες, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Πολίτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδική απουσία για την ομάδα του Φερνάντο Ντινίζ είναι ο Ζόρζε (αριστερός μπακ) που αναρρώνει από ρήξη χιαστού.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ