Μπελάδες για τον Ετό: Κατηγορίες για «στήσιμο» αγώνων

Μπελάδες για τον Ετό: Κατηγορίες για «στήσιμο» αγώνων

Σε μπελάδες είναι -ξανά- ο Σαμουέλ Ετό, που βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών της χώρας του για πιθανή συμμετοχή του σε στημένους αγώνες.

Στο επίκεντρο για τους λάθους λόγους βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Σαμουέλ Ετό.  Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών της χώρας για πιθανή συμμετοχή του σε στημένους αγώνες.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα κατά του προέδρου της ομοσπονδίας του Καμερούν, Σάμουελ Ετό, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του αγγλικού ιστότοπου «The Athletic».

Διαβάστε επίσης: Μια απόφαση που ίσως αποδειχθεί καθοριστική

Ο διάσημος άσος του παρελθόντος, με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι και της Ιντερ κατηγορείται για μια σωρεία παραβάσεων, που καταγγέλθηκαν στη FIFA, της οποίας η επιτροπή ηθικής εξετάζει το θέμα.

Ο Ετό κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας, απειλές κατά παραγόντων, καθώς και για συμμετοχή του σε «στημένα» παιχνίδια στο πρωτάθλημα της αφικανικής χώρας. Ερευνα για το θέμα διεξαγάγει και η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Αφρικής (CAF).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ