Μέσι: «Νιώθω καλύτερα και ελπίζω να μπορέσω να παίξω»

Μέσι: «Νιώθω καλύτερα και ελπίζω να μπορέσω να παίξω»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εξαιτίας ενός τρυματισμού και για το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στον οπίσθιο μηριαίο, με αποτέλεσμα να παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στον φιλικό αγώνα που θα δώσει αύριο η Ιντερ Μαϊάμι με την Βίσελ Κόμπε, στο Τόκιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο «pulga» δεν αγωνίσθηκε στην φιλική αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα του στο Χονγκ Κονγκ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους που πλήρωσαν ακριβό εισιτήριο για να τον δουν διά ζώσης.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα άλλαξαν με το διπλό του Άρη στο ΟΑΚΑ – Γιατί έβαλε «φωτιά» για την πρώτη θέση της Basket League

«Δεν ξέρω εάν θα μπορέσω να παίξω. Αλλά νιώθω πολύ καλύτερα και ελπίζω να μπορέσω να παίξω. Σήμερα το απόγευμα θα κάνουμε προπόνηση και θα προσπαθήσω. Αισθάνομαι καλύτερα», δήλωσε ο Μέσι σε συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του στον αγώνα με την πρωταθλήτρια Ιαπωνίας.

Την περασμένη Κυριακή στο Χονγκ Κονγκ, ο Μέσι έμεινε στον πάγκο της ομάδας του που νίκησε με 4-1 την τοπική εθνική ομάδα, προκαλώντας την οργή των 38.323 θεατών που είχαν πληρώσει τουλάχιστον 115 ευρώ -και άλλοι πολύ περισσότερα- για να τον δουν να παίζει από κοντά.

Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, για την απουσία του Μέσι, επικαλούμενες μια «συμφωνία» με τον διοργανωτή της αναμέτρησης για να δουν τον Μέσι να βγαίνει στο γήπεδο.

«Κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα στην Σαουδική Αραβία, ένιωσα ένα πρόβλημα με τον προσαγωγό μου. Στην συνέχεια προσπάθησα να παίξω τον δεύτερο αγώνα (σ.σ. μπήκε αλλαγή στο 83ο λεπτό. Ακολούθως, έκανα μαγνητική τομογραφία που δεν αποκάλυψε τίποτε σοβαρό. Απλά δεν ένιωθα καλά», πρόσθεσε ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δικαιολογώντας την απουσία του στο Χονγκ Κονγκ, ο Μέσι είπε ότι «δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να χάσεις οποιονδήποτε αγώνα. Πάντα θέλω να παίζω, ειδικά σε αυτούς τους αγώνες που παίζουμε τόσο μακριά. Ελπίζω ότι θα έχουμε άλλες ευκαιρίες να παίξουμε στο Χονγκ Κονγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ