Άγνωστοι την «έπεσαν» στον Άλβες: «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;» (vid)

Άγνωστοι την «έπεσαν» στον Άλβες: «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;» (vid)

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο όπως προβλέπεται στους όρους της προσωρινής αποφυλάκισής του, ωστόσο ο κόσμος της Βαρκελώνης δεν τον υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο

Ο Ντάνι Άλβες αποτελεί πλέον «persona non grata» στην Βαρκελώνη, ενώ λίγα χρόνια πριν αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά αγωνιζόμενος στην «χρυσή» εποχή της Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης σε δικαστήριο της πόλης, όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει σε εβδομαδιαία βάση, με τους πολίτες που τον αντίκρισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα.

Διαβάστε επίσης: Παραιτήσεις υπέβαλαν Σταύρος Παπασταύρου – Γιάννης Μπρατάκος – Δεκτές από τον πρωθυπουργό

Ο 40χρονος αποφυλακίστηκε προ ημερών ύστερα από την καταβολή εγγύησης 1.000.000 ευρώ, για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης για την οποία καταδικάστηκε πρωτόδικα.

Ο Άλβες είναι ελεύθερος μέχρι την έφεση, όμως θα πρέπει να δίνει το «παρών» κάθε εβδομάδα στο δικαστήριο, όπως προβλέπουν ορισμένοι από τους όρους αποφυλάκισης του.

Στην πρώτη επίσκεψή του στο δικαστήριο έπειτα από την αποφυλάκιση, οργισμένοι πολίτες επιτέθηκαν φραστικά στον Άλβες. «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις, ε;» και «Στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει γρήγορα, μην φρικάρεις», ήταν μερικά από τα λόγια που άκουσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ