Μια ανάσα από τη Σάο Πάουλο, πρώην ερυθρόλευκος άσος

Μια ανάσα από τη Σάο Πάουλο, πρώην ερυθρόλευκος άσος

Ο πρώην ερυθρόλευκος, Αργεντινός επιθετικός, Φράνκο Χάρα, είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην  Σάο Πάουλο από τη Βραζιλία.

Ο 29χρονος πλέον Φράνκο Χάρα, είχε αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους το 2015, όταν κατέβαλαν στην Μπενφίκα κοντά στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η επένδυση αυτή δεν βγήκε καθώς μετά από ένα μόλις εξάμηνο, ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος και υπέγραψε στην μεξικάνικη Πατσούκα.

Εκεί στην τριετία που μεσολάβησε ο Χάρα είχε καλές σεζόν και συνολικά 44 γκολ και 12 ασίστ σε 96 παιχνίδια. Επιδόσεις που τράβηξαν την προσοχή της εξάκις πρωταθλήτριας Βραζιλίας, Σάο Πάουλο. Οι Βραζιλιάνοι ψάχνουν… ευκαιρίες όπως όταν απέκτησαν το 2016 τον Κουέβας (αγωνίζεται με το Περού στο Μουντιάλ) από την Τολούκα έναντι 7 εκατομμυρίων δολαρίων και σήμερα έχει επταπλασιάσει την αξία του.

Αυτό θέλουν να κάνουν και με τον Φράνκο Χάρα, του οποίου η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντιέγκο Αγκίρε τον θέλει στην Τρικολόρ και πιστεύει πως μπορεί να βγάλει νέο… λαβράκι στο μεταγραφικό παζάρι, προερχόμενο μάλιστα και πάλι από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ