Αυτοκτόνησε παράγοντας που είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο δωροδοκιών της FIFA

Αυτοκτόνησε παράγοντας που είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο δωροδοκιών της FIFA

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Χόρχε Ντελόν, πρώην παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, ο οποίος ήταν μεταξύ των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο δωροδοκιών της FIFA.

Νεκρός ανασύρθηκε από τις ράγες τρένου ο πρώην παράγοντας της ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χόρχε Ντελόν, ο οποίος αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι είχε δωροδοκηθεί με μεγάλα ποσά για να αναθέσει σε συγκεκριμένα τηλεοπτικά κανάλια τα δικαιώματα κορυφαίων διοργανώσεων.

Ο 52χρονος πρώην παράγοντας, ήταν μεταξύ των 42 κατηγορουμένων και για το σκάνδαλο δωροδοκιών της FIFA. Σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής, το πάλαι ποτέ στέλεχος της ομοσπονδίας της Αργεντινής έπεσε σε ράγες τρένου στο Μπουένος Άιρες, προτού προλάβει ο οδηγός του να σταματήσει το όχημα.

Βασικός λόγος της αυτοκτονίας, όπως αναφέρεται στα τοπικά ρεπορτάζ, είναι η κατάθεση του πρώην διευθύνοντα συμβούλου του τηλεοπτικού δικτύου «Torneos y Competencias», Αλεχάντρο Μπουρσάκο. Μέσα από την κατάθεση αυτή γινόταν γνωστό νέο σκάνδαλο δωροδοκίας του Αργεντινού παράγοντα που αφορούσε την ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεγάλων διοργανώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ