Τόρες : Οδεύει προς Ιαπωνία για δύο χρόνια

Τόρες : Οδεύει προς Ιαπωνία για δύο χρόνια

Απέρριψε την προοπτική του πρωταθλήματος των ΗΠΑ και των Σικάγο Φάιρ ο Φερνάντο Τόρες και τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία, όπως αποκαλύπτουν ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Φερνάντο Τόρες δεν «ψήνεται» για την προοπτική του MLS απορρίπτοντας την πρόταση των Σικάγο Φάιρ. Ο Ισπανός επιθετικός φαίνεται πως είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Ιαπωνία, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος φορ αποδέχθηκε την πρόταση της Σαγκάν Τοσού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «Αs», ο Τόρες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ιαπωνική ομάδα για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που θα του αποφέρει ετησίως ένα ποσό κοντά στα έξι εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα οι εκπρόσωποι του συλλόγου, που βρέθηκαν στην Ιαπωνία για να συζητήσουν με τους μάνατζερ του φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατέληξαν σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο πρώην επιθετικός των Λίβερπουλ και Τσέλσι συμμετείχε σε περισσότερους από 350 αγώνες των ροχιμπλάνκος, σημειώνοντας περισσότερα από 100 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ