Μένει ελεύθερος από την Μακάμπι ο Αθανασιάδης

Μένει ελεύθερος από την Μακάμπι ο Αθανασιάδης

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται από τον Φρεντ Ρούτερν για τη νέα σεζόν και βρίσκεται σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Ισραήλ.

Ο Κλάους Αθανασιάδης αποχωρεί από την Μακάμπι Χάιφα, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο ρόστερ της ισραηλινής ομάδας και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 28χρονος στράικερ δεν βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Μακάμπι και ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φρεντ Ρούτερν και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Την περσινή σεζόν ο Κλάους έπαιξε συνολικά σε 15 παιχνίδια και πέτυχε μόλις 1 γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ισραήλ είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, οι δύο πλευρές θα λύσουν πρόωρα τη συνεργασία τους. Το γυαλί ανάμεσα στον Κλάους και τη διοίκηση της Μακάμπι άρχισε να ραγίζει όταν ο Ελληνας στράικερ συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Κλάους αναμένεται τις επόμενες ημέρες να λύσει και τυπικά τη συνεργασία του με την ομάδα του Ισραήλ και θα ψάξει για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ