Οριστικό: Στην Γκουανγκζού ο Παουλίνιο με 50 εκατ. ευρώ!

Οριστικό: Στην Γκουανγκζού ο Παουλίνιο με 50 εκατ. ευρώ!

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπαρτσελόνα, μετά από μια χρονιά στους Καταλανούς, επέστρεψε στην κινεζική Γκουανγκζού έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ!

Μόλις μια χρονιά διήρκεσε η θητεία του Παουλίνιο στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βραζιλιάνος είχε μια πολύ καλή σεζόν με τους Καταλανούς σκοράροντας 9 γκολ σε σύνολο 49 εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις αλλά τα λεφτά ήταν πολλά…

Οι Κινέζοι που πέρσι το καλοκαίρι παραχώρησαν τον 29χρονο Βραζιλιάνο στην Μπάρτσα έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ, δίνουν τώρα 50 στην Μπαρτσελόνα για να τον πάρουν πίσω. Ο Βαλβέρδε από την αρχή δεν ήταν αρνητικός στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αρκεί να αναπληρώνοντας με κάποιον ακόμα καλύτερο και όπως όλα δείχνουν, τα 50 εκατ. ευρώ θα επενδυθούν πολύ γρήγορα από τους μπλαουγκράνα για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου Μουντιαλικού μέσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παουλίνιο θα αγωνιστεί δανεικός στους Κινέζους για έναν χρόνο, με την οψιόν αγοράς του να ορίζεται στα 50 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να διπλασιάζει σχεδόν τις ετήσιες αποδοχές του αφού θα έχει ετήσιο μισθό που θα αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ την ώρα που στους πρωταθλητές Ισπανίας έπαιρνε… μόλις 8!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ