Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1 (3-1 πεν.)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1 (3-1 πεν.)

Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αγωνίστηκαν μαζί στο κέντρο της άμυνας της Άρσεναλ για ένα μισάωρο, με την Ατλέτικο να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι, έχοντας τον τερματοφύλακα Άνταν σε εκπληκτική μέρα.

Στην πρώτη φιλική αναμέτρηση που έδωσαν στο πλαίσιο του International Champions Cup στη Σιγκαπούρη, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινα στο 1-1, με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να αγωνίζονται μαζί στο κέντρο της άμυνας των «κανονιέρηδων» για ένα μισάωρο.

Οι δύο Έλληνες στόπερ δεν ξεκίνησαν βασικοί, αλλά μπήκαν ταυτόχρονα στο ματς στο 62ο λεπτό. Ο Ουνάι Έμερι χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τον Ματέο Γκεντούζι και τον Μπερντ Λένο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ με εξαιρετική κεφαλιά του Βιέτο στο 45ο λεπτό, με τον Ρόουε να ισοφαρίσει με εξίσου ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 47ο. Στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε ο Ισπανός τερματοφύλακας, Άνταν, ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής, αποκρούοντας τρεις εκτελέσεις και όντας εύστοχος στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του για να της χαρίσει τη νίκη!

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουάνφραν, Μόγια, Μοντέρο Ρούμπιο, Ολάμπε, Πάρτεϊ, Ρόδρι, Κορέα, Μουνιόθ, Βιέτο, Γκαμεϊρό.

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Κολάσινατς, Ράμσεϊ, Γκεντουζί, Νέλσον, Σμίθ-Ρόου, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ