Ιμπραΐμοβιτς : «Μικρό το γήπεδο για εμένα, έχω συνηθίσει με 80.000 κόσμο»

Ιμπραΐμοβιτς : «Μικρό το γήπεδο για εμένα, έχω συνηθίσει με 80.000 κόσμο»

Νέα τρομερή ατάκα από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος υποστήριξε πως το γήπεδο χωρητικότητας 23.000 θέσεων στην Καλιφόρνια είναι πολύ... μικρό για τα όσα έχει συνηθίσει.

Η Λος Άντζελες Γκάλαξι αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Λος Άντζελες FC τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/07), στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του MLS στις ΗΠΑ. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης της πρώτης και είχε μια ασίστ προς τον Ρομέν Αλεσαντρινί στο 82ο λεπτό, μειώνοντας το σκορ και ανοίγοντας το δρόμο για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 86ο με τον Ολά Καμαρά.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σουηδός επιθετικός μίλησε με «καυστικό» τρόπο για το… γήπεδο, στο οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του, αναφερόμενος στη χωρητικότητα ύψους 23.000 θεατών. Ο λόγος για το Banc of California, όπου και διεξήχθη το ματς. Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως είναι συνηθισμένος να αγωνίζεται μπροστά σε τετραπλάσιο αριθμό θεατών, επικαλούμενος το γεγονός ότι σε περίπτωση αποδοκιμασιών το κίνητρο γίνεται πολύ μεγαλύτερο.

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτό το γήπεδο είναι υπερβολικά μικρό για μένα. Είμαι συνηθισμένος να παίζω μπροστά σε 80.000 θεατές. Όταν σε αποδοκιμάζουν 80.000, βάζεις τα πόδια σου κάτω και δουλεύεις σοβαρά. Όταν σε αποδοκιμάζουν 20.000, είναι σαν σε προπόνηση», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 36χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ