Τούχελ για Άρσεναλ : «Στο Europa League δεν παίζουν αυτή τη σεζόν;»

Τούχελ για Άρσεναλ : «Στο Europa League δεν παίζουν αυτή τη σεζόν;»

Ο Τόμας Τούχελ πέταξε «σπόντα» για την Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι, μετά τη συντριβή της Παρί Σεν-Ζερμέν με 5-1 στο φιλικό της Σιγκαπούρης.

Η Άρσεναλ συνέτριψε με 5-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν σε φιλική αναμέτρηση στη Σιγκαπούρη για το International Champions Cup, καθώς οι Γάλλοι κατέβηκαν με πολλούς νεαρούς και αναπληρωματικούς στην αρχική ενδεκάδα τους. Οι περισσότεροι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας του Τόμας Τούχελ έχουν λάβει επιπλέον ημέρες άδειας, λόγω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Με το πέρας του αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε ενοχλημένος και πέταξε «μπηχτή» για τους «κανονιέρηδες». Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν η ομάδα του είχε μειονέκτημα κόντρα στους Λονδρέζους, εξαιτίας της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ενδεκάδων, απάντησε πως «ναι, είχαν… πλεονέκτημα. Νομίζω ότι παίζουν στο Europa League αυτή τη σεζόν, σωστά;».

Οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν νέους προπονητές πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους. Ο Τούχελ ανέλαβε την Παρί διαδεχόμενος τον Ουνάι Έμερι, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, αντικαθιστώντας έτσι τον Αρσέν Βενγκέρ μετά από 22 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ