Πήγε να δαγκώσει συμπαίκτη του ο Σουάρες (vid)

Πήγε να δαγκώσει συμπαίκτη του ο Σουάρες (vid)

Ο Λούις Σουάρες κατά όπως φαίνεται δεν ξεχνάει τις παλιές του συνήθειες, αλλά αυτή την φορά δάγκωσε.. συμπαίκτη του.

Οι παλίες συνήθειες δεν κόβονται και αυτό το αποδεικνύει ο Λουίς Σουάρες όπου αυτή την φορά όρμησε σε.. συμπαίκτη του.

Συγκρεκριμένα, κατά την διάρκεια μιας γενικής σύρραξης μεταξύ των παικτών της Ίντερ Μαϊάμι και της Λος Άντζελες FC, όπου ξέσπασε προς το τέλος του αγώνα μετά από ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα του Μάρλον στον Λιονέλ Μέσι στο 89ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Η ντροπή με Μουζακίτη, Κωστούλα, η αλήθεια της εικόνας, οι προκλήσεις του 33χρονου Λαμέλα και ο ΚΥΡΙΟΣ Μπρούνο Αλβες

Ο αμυντικός της ομάδας του Λος Άντζελες αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, όμως αυτό δεν κατάφερε να αποσοβήσει την φασαρία που προκλήθηκε, με τον Σουάρες και τον Άλμπα να συμμετέχουν σε αυτή. Όπως απεικονίζει και το παραπάνω βίντεο, ο Ουρουγουανός φαίνεται πως αισθάνεται ένα χέρι στο στήθος του, προβαίνοντας στο να το… δαγκώσει πριν συνειδητοποιήσει πως το χέρι άνηκε στον συμπαίκτη του Τζόρντι Άλμπα και όχι σε κάποιου αντιπάλου.


Aυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με πρωταγωνιστή τον άλλοτε επιθετικό της Μπαρτσελόνα. Το 2010, ο Σουάρες τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές από την ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αφότου δάγκωσε τον Ότμαν Μπακάλ της Αϊντχόφεν.

Παράλληλα, το 2013 και το 2014 ο 38χρονος ξαναβρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για αυτή του την συμπεριφορά. Αρχικά με το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, όπου του «κόστισε» 10 αγωνιστικές. Με την ενέργειά του στον Τζόρτζιο Κιελίνι κατά την διάρκεια αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ουρουγουάης με το αντίστοιχο της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, να του στοιχίζει την συμμετοχή του σε όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για τέσσερις μήνες, τιμωρία που του επέβαλε η FIFA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ