Προγνωστικά για το Μπόκα Τζούνιορς – Λιμπερτάδ Ασουνσιόν

Προγνωστικά για το Μπόκα Τζούνιορς – Λιμπερτάδ Ασουνσιόν

Δείτε τις προβλέψεις για το πρώτο ματς της φάσης των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Λιμπερτάδ Ασουνσιόν.

Φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πρώτα παιχνίδια, είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, τότε δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την νικήτρια του Φλαμένγκο – Κρουζέιρο.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (Αργεντινή)

Χρειάστηκε τη βοήθεια της Παλμέιρας στη φάση των ομίλων η Μπόκα Τζούνιορς για να περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Οι Βραζιλιάνοι –αν και πρώτοι στον όμιλο- δεν αδιαφόρησαν, κέρδισαν την Τζούνιορ και οι Αργεντινοί με τη δική τους επιβλητική νίκη επί της Αλιάνσα (5-0 εντός έδρας) συνεχίζουν στο θεσμό. Μεγάλος στόχος η  κατάκτηση του τροπαίου για την Μπόκα, ωστόσο η ανετοιμότητα της μπορεί να παίξει το ρόλο της, αν και στα «διπλά» παιχνίδια με τη Λιμπερτάδ είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση.

Παρέμεινε φυσικά στον πάγκο ο Σελότο (από τον Μάρτιο του 2016). Σε μεταγραφικό επίπεδο, ενισχύθηκε ουσιαστικά αποκτώντας τους Αντράντα (τερματοφύλακας, από Λανούς) και Σάρατε (επιθετικός, από Βελέζ), ενώ μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί και ο Μπενεντέτο (επιθετικός), ο οποίος άνηκε πέρσι στο ρόστερ της, παρόλα αυτά είχε χάσει τη σεζόν εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού. Στο πρώτο φετινό επίσημο δείγμα της, η Μπόκα απέκλεισε για το Κύπελλο την Αλβαράδο (Γ’) με το εμφατικό 6-0. Στο 2-1-1 ο απολογισμός της στα φιλικά. Το πρωτάθλημα της Αργεντινής ξεκινάει αυτή την εβδομάδα, με την Μπόκα να υποδέχεται την Κυριακή την Ταγιέρες. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Ισκιέρδος (Αμυντικός).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο 6-0 επί της Αλβαράδο.

Στατιστικό: Over 2.5 τα πέντε απ’ τα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπόκα Τζούνιορς.

 

ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ (Παραγουάη)

Από την άλλη πλευρά, η Λιμπερτάδ παρουσιάστηκε απόλυτα σοβαρή στη φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες και με ρεκόρ 4-1-1 τερμάτισε πανηγυρικά στην πρώτη θέση με αντιπάλους τις Τουκουμάν, Πενιαρόλ και Δε Στρόνγκεστ. Βέβαια, η κλήρωση της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και θα αναγκαστεί να ανέβει… βουνό για να περάσει στην επόμενη φάση, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπόκα Τζούνιορς.

Καθόλου ενθαρρυντικό το ξεκίνημα της Λιμπερτάδ στο εγχώριο πρωτάθλημα, μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών αγνοεί τη νίκη (0-2-2), την Παρασκευή πραγματοποίησε μια συνολικά κακή εμφάνιση, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ιντεπεντιέντε. Έτσι λοιπόν, η Λιμπερτάδ εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του Κλαουσούρα και οφείλει να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό της προφίλ, αν φυσικά θέλει να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς. Στον πάγκο συνεχίζει να βρίσκεται ο υπηρεσιακός Βιγιάλμπα, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε συνεχή έρευνα ενός ικανού προπονητή που θα αλλάξει προς το καλύτερο την κατάσταση στην ομάδα του Ασουνσιόν. Δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι ο τραυματίας Μπενίτες (αμυντικός).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Ιντεπεντιέντε.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε απ’ τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της Λιμπερτάδ.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ