
Σύμφωνα με μέσα από το Μεξικό, η Μοντερέι έχει ραντεβού για να κλείσει τον Ματίας Αλμέιδα τις επόμενες ώρες στην ομάδα από την «χώρα των αζτέκων» .
Μετά από τρία χρόνια ο Ματίας Αλμέιδα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, με την «Ένωση» να αναζητά τον αντικαταστάτη του.
Ο Αργεντινός αποχωρεί έχοντας κατακτήσει το νταμπλ το 2023, ως ο «προπονητής της Αγιά Σοφιάς» και με συνολικό απολογισμό στην τριετή θητεία του 134 παιχνίδια με 80 νίκες, 24 ισοπαλίες και 30 ήττες.
Διαβάστε επίσης: Βιτόρια και για του χρόνου: Από το -2 στο -16 και 0/5 ντέρμπι με Ολυμπιακό
Έπειτα από την αποχωρήση του, τα δημοσίευματα πήραν φωτιά στο Μεξικό, για τις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν.
Συγκεριμένα, η ιστοσελίδα «As», τονίζει πως στην Μοντερέι βιάζονται να τελειώσουν με το θέμα του προπονητή, με τους Ματίας Αλμείδα και Ντομενέκ Τορέντ να είναι οι δύο υποψήφιοι, για τον πάγκο της ομάδας του Μεξικού.
«Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για εικασίες, Αφού ευχαρίστησε τον Μαρτίν Ντεμικέλις για τη συνεργασία, η Μοντερέι φαίνεται να αρχίζει να παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά. Οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την ανάγκη να έρθει ένας έμπειρος προπονητής για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο κύριος στόχος της Μοντερέι, είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι κρίσιμες για να καθοριστεί το τι θα συμβεί», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.
Matías Almeyda y Domènec Torrent son las opciones de Rayados para suplir a Martín Demichelis ⚽️🤯💥https://t.co/FIzNYNCf18
— AS México (@ASMexico) May 13, 2025
Την ίδια ώρα το «foxsports» αναφέρει πως η διοίκηση της Μοντερέι έχει ήδη συναντηθεί με τον Ισπανό προπονητή Ντομενέκ Τόρεντ (που επίσης αποτελεί βασικό στόχο) αλλά παράλληλα, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση το βράδυ της Τρίτης (13/5) και με τον Ματίας Αλμέιδα. «Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντερέι συναντήθηκε με τον Τορέντ τη Δευτέρα. Η συνάντηση φέρεται να πήγε πολύ καλά, καθώς και τα οι δύο πλευρές εξέφρασαν ενδιαφέρον για το πρότζεκτ. Έτσι ο Ισπανός είναι μια σαφή επιλογή για τη θέση του προπονητή.
🚨¡RAYADOS LE QUIERE COMER EL MANDADO A CHIVAS!🚨#CentralFOX La directiva de Monterrey se entrevistó ayer con Domenec Torrent y hoy hará lo propio con Matías Almeyda, ambos candidatos para el puesto de DT.@sergiotrevino9 con la información https://t.co/W2RbbPjAjn
— FOX Sports MX (@FOXSportsMX) May 13, 2025
Μετά τη συνάντηση με τον Τόρεντ, η ηγεσία του Μοντερέι δεν χάνει χρόνο και θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση την ίδια μέρα (13/5) με τον Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ χώρισε και επίσημα τους δρόμους της με τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος φημολογείται έντονα ότι θα επιστρέψει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο καθώς ενδιαφέρεται για εκείνον η Μοντερέι», τονίζουν στα μεξικάνικα μέσα.
Μένει πλέον να δούμε τις εξελίξεις, αναφορικά με το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα, από τη στιγμή που επήλθε το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, με τον «Πελάδο» όλο αυτό το διάστημα να… συνδέεται με την Μοντερέι, την Τσίβας αλλά και ομάδα των Εμιράτων.