«Το χειρουργείο χάλασε το χρυσό deal του Εμενίκε στο Κατάρ»

«Το χειρουργείο χάλασε το χρυσό deal του Εμενίκε στο Κατάρ»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Νιγηρία η μεταγραφή του πρώην στράικερ του Ολυμπιακού στο Κατάρ «ναυάγησε» οριστικά, με την ομάδα των Εμιράτων να στρέφει το βλέμμα της στον Ανιτσέμπε!

Ο Εμάνουελ Εμενίκε πριν από λίγες ημέρες χειρουργήθηκε στην Τουρκία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο Νιγηριανός, πρώην στράικερ του Ολυμπιακού, θα χρειαστεί να παραμείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης, γεγονός που χάλασε τη μεταγραφή του στο Κατάρ!

«Ο Εμενίκε βρισκόταν πολύ κοντά στη μετακίνησή του σε ομάδα του Κατάρ, ωστόσο, η μεταγραφή του χάλασε λόγω του χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Εμενίκε οι άνθρωποι της ομάδας από το Κατάρ έστρεψαν το βλέμμα τους στον συμπατριώτη του Νιγηριανού στράικερ, Βίκτορ Ανιτσέμπε. «Μετά την περιπέτειά του στην Κίνα ο Ανιτσέμπε είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Κατάρ, έχοντας στα χέρια του μια… χρυσή πρόταση», τονίζουν μεταξύ άλλων οι Αφρικανοί. «Θα είναι η μεγαλύτερη κίνηση στην καριέρα του Ανιτσέμπε, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για αρκετές ομάδες της Τουρκίας», καταλήγει το ρεπορτάζ των Νιγηριανών.

Ο Εμενίκε το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στον Ολυμπιακό από την Φενερμπαχτσέ και τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Λας Πάλμας. Η χρονιά του ωστόσο ήταν απογοητευτική. Στους Πειραιώτες έπαιξε μόλις 10 παιχνίδια (4 γκολ), ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε ποτέ με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ