
Ο Νεϊμάρ θέλει να ανανεώσει το συμβολαιό του με την Σάντος, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.
Ο Νεϊμάρ επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την βραζιλιάνικη Σάντος, όπως δήλωσε ο πατέρας και ατζέντης του τη Δευτέρα, επιβεβαιώνοντας ότι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν συμφωνία με την διοίκηση του πρώην συλλόγου του Πελέ.
Ο 33χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Σάντος έως τις 30 Ιουνίου, αλλά το μέλλον του παραμένει αβέβαιο λόγω των πολλών τραυματισμών που τον έχουν εμποδίσει να διαπρέψει – και σχεδόν να αγωνιστεί – από την επιστροφή του τον Φεβρουάριο στον σύλλογο με τον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα.
Διαβάστε επίσης: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντέβιν Μπούκερ» (pic)
«Θέλουμε να παραμείνει. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να το πετύχουμε», δήλωσε ο Νεϊμάρ Σάντος Σίνιορ, ο πατέρας του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν. «Λάβαμε προτάσεις από άλλους συλλόγους, αλλά τις απορρίψαμε γιατί θέλουμε να έχει περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει από τους τραυματισμούς του. Το επόμενο εξάμηνο θα είναι σημαντικό», πρόσθεσε ο πατέρας του Νεϊμάρ.
⚽✨ ¡Neymar quiere quedarse en Santos! Su padre revela planes de renovación. ¿Lo logrará?https://t.co/3LEwbzd3E4
— Diario Deportivo Más (@DiarioMashn) June 10, 2025
Παρά την επιστροφή του στη Βραζιλία και την ένταξή του στην Σάντος, ο Νεϊμάρ έχει δεχθεί κριτική για τις εμφανίσεις του στο καρναβάλι του Ρίο και στην Kings League (διαγωνισμός ποδοσφαίρου 7×7) κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του.
Μετά από μια σύντομη θητεία στην Σαουδική Αραβία με την Αλ-Χιλάλ, που σημαδεύτηκε από σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο (επέστρεψε με μόλις επτά συμμετοχές σε 17 μήνες), ο Νεϊμάρ επέστρεψε στο Σάο Πάολο και στην Σάντος, τον σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2011, πριν μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.
Ωστόσο, μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, χωρίς να σκοράρει, και σε επτά αγώνες στο περιφερειακό πρωτάθλημα Σάο Πάολο, σκοράροντας τρεις φορές.