Αγχωμένος για το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα Αυστραλίας ο Μπολτ

Αγχωμένος για το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα Αυστραλίας ο Μπολτ

Το ντεμπούτο του Γιουσέιν Μπολτ με την Central Coast Mariners πλησιάζει και ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης παραδέχεται ότι είναι αγχωμένος.

Ο Γιουσέιν Μπολτ προπονείται εδώ και καιρό με την Αυστραλιανή Central Coast Mariners και το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πλησιάζει.

Ο Τζαμαϊκανός μπορεί να είναι 8 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης ωστόσο παραδέχτηκε ότι υπάρχει άγχος για τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα. Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ έχει αγωνιστεί σε φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς και σε ένα φιλικό με τη Νορβηγική Στρομγκόντσετ, αλλά ο επισήμως αγώνας είναι κάτι το οποίο δεν έχει βιώσει.

«Είμαι λίγο αγχωμένος. Δεν είναι ένας φιλανθρωπικός αγώνας πια, είναι η καριέρα που προσπαθώ να ακολουθήσω» είπε χαρακτηριστικά ο Μπολτ, δείχνοντας πόσο ζεστά έχει πάρει την νέα καριέρα του. «Περιμένω να κάνω λάθη, αλλά και να κάνω τον εαυτό μου περήφανο. Γνωρίζω ότι δεν θα κάνω το τέλειο παιχνίδι. Μέχρι τώρα στην προπόνηση αγωνίστηκα στην αριστερή πτέρυγα.Ωστόσο δεν είμαι συνηθισμένος στις αυξομειώσεις ταχύτητας και τα μπρος-πίσω. Νομίζω αυτό θα είναι το στοιχείο που θα με δυσκολέψει περισσότερο» δήλωσε επίσης ο Μπολτ.

Εν συνεχεία μίλησε για τις συμβουλές που του έδωσε ο Καλίφα Σισέ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ: «Έχουμε μιλήσει αρκετά με τον Καλίφα και μου έχει εξηγήσει αρκετά πράγματα. Μου έχει πει πως αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Αυστραλίας. Μέχρι τώρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ», τόνισε ο Γιουσέιν Μπολτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ