Πρόστιμο για τον Ζλάταν

Πρόστιμο για τον Ζλάταν

Ο Σουηδός άσος των Γκάλαξι, στην προσπάθεια του να πάρει καλύτερη θέση από τους αντιπάλους μέσα στην περιοχή, έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του μέσου της FC, Εντουαρντ Ατίστα και τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την Αμερικάνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Με πρόστιμο, το ύψος του οποίου δεν είναι γνωστό προς το παρόν, θα τιμωρηθεί ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, για την αντιαθλητική του ενέργεια, στο ντέρμπι του Λος Αντζελες, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Ο Σουηδός άσος των Γκάλαξι, στην προσπάθεια του να πάρει καλύτερη θέση από τους αντιπάλους μέσα στην περιοχή, έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του μέσου της FC, Εντουαρντ Ατίστα, «σκηνή» που απαθανατίσθηκε από τις κάμερες.

Οπως ανακοινώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή του MLS, πρόκειται για παράβαση των κανονισμών που διέπουν την διοργάνωση και το πρόστιμο είναι αναπόφευκτο για τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος τον περασμένο Μάϊο είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, επειδή κτύπησε έναν παίκτη της ομάδας από το Μόντρεαλ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε κι εντάχθηκε στους Γκάλαξι, ο Ζλάταν έχει σκοράρει 16 φορές σε 20 αγώνες πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ