Στο Μεξικό συνεχίζει ο Γκιγιέρμο Ογιος

Στο Μεξικό συνεχίζει ο Γκιγιέρμο Ογιος

Ο 55χρονος Αργεντινός προπονητής που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελλάδα και τον Άρη, Ελλάδα παρουσιάστηκε από τη μεξικανική Ατλα. Την παρουσίαση έκανε ο Ραφαέλ Μάρκες, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Μονακό που είναι τεχνικός διευθυντής στην ομάδα.

Το Μεξικό και συγκεκριμένα η ομάδα Ατλας, θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γκιγιέρμο Ογιος. Ο 55χρονος Αργεντινός τεχνικός είναι γνωστός στην χώρα μας καθώς έχει δουλέψει σε Άρη, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκό και Ηρακλή. Ο Ογιος παρουσιάστηκε επισήμως από την ομάδα της λατινικής Αμερικής και μάλιστα την παρουσίασή του έκανε ο Ραφαέλ Μάρκες (έχει φορέσεις τις φανέλες των Μπαρτσελόνα, Μονακό), ένας από του πιο διάσημους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Μεξικό.

Ο Μάρκες που τελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην Ατλας είπε για τον Ογιος: «Είναι ένας άνθρωπος με σπουδαίες αξίες, εμπιστεύομαι πλήρως τη δουλειά του και το τεχνικό τιμ του. Ο Γκιγιέρμο έχει το προφίλ που ψάχναμε για το πρότζεκτ αυτό, ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει με νεαρά παιδιά και ειδικά με την ιδέα του ποδοσφαίρου, που είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Αυτό μας έπεισε ότι θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε».

Από την πλευρά του ο Ογιος, είπε, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ την ομάδα και τον Ράφα για την ευκαιρία ζωής που μου έδωσαν και με έκαναν πολύ χαρούμενο. Βλέπω μια εξαιρετική ομάδα και είναι προνόμιο να είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ