«Ο Μαραντόνα είναι άρρωστος κι αυτό που κάνουν μαζί του είναι πορνεία»

«Ο Μαραντόνα είναι άρρωστος κι αυτό που κάνουν μαζί του είναι πορνεία»

Ο Χοσέ Λουίς Σάντσες Σολά, γνωστός Μεξικανός προπονητής, αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση του Ντιέγκο Μαραντόνα στη Σιναλόα χρησιμοποιώντας πολύ σκληρά λόγια.

Το νέο κεφάλαιο της πολυτάραχης ζωής του Ντιέγκο Μαραντόνα γράφει: «Ντοράντος Ντε Σιναλόα». Ο Αργεντινός άφησε την Λευκορωσία και την Ντιναμό Μπρεστ για το Μεξικό. Για τη χώρα των Βαρώνων, των ναρκωτικών. Φυσικά η παρουσία του στην χώρα έχει προσελκύσει όλα τα βλέμματα. Στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του, αποθεώθηκε και άμεσα έπιασε δουλειά στο νέο του πόστο, για το οποίο θα λαμβάνει ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται στα 2.000.000 ευρώ!

Ένας φημισμένος Μεξικανός προπονητής όμως, ο Χοσέ Λουίς Σάντσες Σολά, σχολίασε την τρέχουσα κατάσταση του 57χρονου τεχνικού στη Σιναλόα χρησιμοποιώντας πολύ σκληρά λόγια. «Φυσικά ο Μαραντόνα δεν θα κάνει τίποτα και όχι επειδή δεν ξέρει, αλλά επειδή δεν μπορεί. Είναι ένας άνθρωπος άρρωστος . Όποιος τον προσλαμβάνει και οι συγγενείς του, δεν συνειδητοποιούν ότι είναι ένα ανθρώπινο ον, το οποίο είναι άρρωστο, ανεξάρτητα από όσα έχει κάνει ως ποδοσφαιριστής. Είναι ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος και, αντί να τον προσλαμβάνουν, οι μεγάλοι σύλλογοι του κόσμου θα έπρεπε να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει την ασθένειά του, είναι προφανές ότι είναι άρρωστος. Δεν μπορείς να πιάσεις έναν άνθρωπο για να σε ωφελήσει, αυτό είναι πορνεία».

Επίσης, επέμεινε: «Πρόκειται για ένα ανθρώπινο ον, δεν είναι μηχανή, δεν είναι φωτιστικό, δεν είναι μάρκα. Είναι άνθρωπος τον οποίο εκμεταλλεύονται. Είναι προφανές ότι το λάθος, δεν πρόκειται να λειτουργήσει και θα καταλήξουν να του πουν αντίο, επειδή είναι άρρωστος. Θα υποτροπιάσει σε πράγματα που έχει συνηθίσει αυτός ο κύριος. Αν ο Αντόνιο Μοχάμεντ ήθελε να τον βοηθήσει και να είναι πραγματικός φίλος του, θα τον έστελνε σε νοσοκομείο, πριν του δώσει μια ομάδα στο Culiacán. Αυτό δεν είναι πραγματική φιλία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ