Φορτούνη εσύ σούπερ σταρ: Πολύ απλά… δεν βλέπει κανέναν! (vids)

Φορτούνη εσύ σούπερ σταρ: Πολύ απλά… δεν βλέπει κανέναν! (vids)

Ασταμάτητος, εντυπωσιακός και πρώτος - Τα κατορθώματα του Κώστα Φορτούνη με την Αλ Καλίτζ που δεν περνούν απαρατήρητα και η αδιαμφισβήτητη πρωτιά

Πρόκειται αναντίρρητα για έναν ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Για πολλούς είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης. Σίγουρα για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Και στα 33 του πλέον, πιο ώριμος από ποτέ, κάνει… παπάδες με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη.

Παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιώργο Μασούρα, τον Δημήτρη Κουρμπέλη και υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, η «ελληνική» Αλ Καλίτζ δεν περιορίζεται πλέον στην απόλυτη μετριότητα των προηγούμενων χρόνων, αλλά κάνει… πτήσεις στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, όντας το μεγαλύτερο διάστημα στην πρώτη πεντάδα και εξάδα.

Διαβάστε επίσης – Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για σέντερ: Το «ακραίο» σενάριο για Μόουζες Ράιτ και ο Αλεξάντερ που αρέσει (vids)

Πρωταγωνιστής, φυσικά, σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι άλλος από τον Έλληνα αρχηγό που σήκωσε τον Μάιο του 2024 στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικού συλλόγου. Ο Φορτούνης πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Αλ Καλίτζ, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τα κατορθώματά του εντός των τεσσάρων γραμμών. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δεν σταματά να κατακτά κορυφές.

Πιο πρόσφατη; Αυτή του κορυφαίου δημιουργού στη Saudi Pro League. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός σε οκτώ παιχνίδια έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ και φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Έχει από δύο ασίστ στους αγώνες με αντιπάλους την Αλ Ριάντ και την Αλ Ιτιχάντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει κάποια ασίστ μονάχα σε δύο παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Ενδεικτικό του γεγονότος ότι ο «Φόρτου» δεν… βλέπει κανέναν είναι ότι έχει μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο. Πίσω του στην κατάταξη ακολουθούν ο Ανζελό Φουλζινί της Αλ Τααβούν και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν της Αλ Νασρ, αμφότεροι με 5 ασίστ, ωστόσο ο ρυθμός του Φορτούνη δείχνει ότι δύσκολα θα χάσει τα σκήπτρα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι ο Κώστας Φορτούνης αναδείχθηκε παίκτης του μήνα Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα, καθώς εκείνον τον μήνα μόνο μέτρησε 2 γκολ και 4 ασίστ! Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, με τον Γιώργο Δώνη να… τρίβει συνεχώς τα χέρια του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ