Μαραντόνα:«Να μην ξαναπάει ο Μέσι στην Εθνική, για όλα κατηγορούν αυτόν»

Μαραντόνα:«Να μην ξαναπάει ο Μέσι στην Εθνική, για όλα κατηγορούν αυτόν»

Την άποψη ότι δεν θα πρέπει να ξαναπαίξει για την Εθνική ομάδα της Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς θεωρεί ότι του χρεώνουν τα πάντα χωρίς εκείνος να φταίει.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Clarin» συνέστησε στον Λιονέλ Μέσι να μην επιστρέψει στην Εθνική ομάδα! Ο Ντιέγκο συμβούλεψε τον σταρ της Μπατσελόνα να μην ξαναπαίξει για την Αργεντινή μιας και όπως τόνισε όλοι κατηγορούν εκείνον για τις αποτυχίες, χωρίς να φταίει ο ίδιος.

«Θα έλεγα στον Μέσι να μην παίξει ξανά με την εθνική. Να αποσυρθεί. Γιατί χάνει η ομάδα των παίδων και φταίει ο Μέσι. Κατηγορούν αυτόν για τα πάντα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Πάντα φταίει αυτός και αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα του έλεγα να μην παίξει ξανά στην Εθνική. Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής έχει μεγάλα προβλήματα και δεν είναι ο Μέσι το πρόβλημα. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι πως έχουμε χάσει το πάθος μας», δήλωσε σχετικά ο Μαραντόνα στην εφημερίδα του Μπουένος Αϊρες.

Ο αρχηγός της Αργεντινής δεν συμμετείχε στις δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Γουατεμάλα και Κολομβία στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν θα παίξει τον Οκτώβριο, ούτε στα επόμενα φιλικά παιχνίδια. Η Αργεντινή αντιμετωπίζει σε φιλικά ματς στην Σαουδική Αραβία το Ιράκ και τη Βραζιλία στις 11 και τις 16 Οκτώβρη και ο σταρ της Μπαρτσελόνα δεν θα είναι στην αποστολή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ