Με δύο παίκτες της Μίλαν η δεκάδα των υποψηφίων για το «Golden Boy» του France Football

Με δύο παίκτες της Μίλαν η δεκάδα των υποψηφίων για το «Golden Boy» του France Football

Το France Football θα αναδείξει για πρώτη φορά τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, μαζί με το καθιερωμένο βραβείο της Χρυσής Μπάλας, και αυτοί είναι οι δέκα υποψήφιοι για το 2018. Η Μίλαν είναι η μοναδική ομάδα με δύο ποδοσφαιριστές στη λίστα.

Το France Football πήρε την απόφαση για τη σύσταση ενός ατομικού βραβείου στα πρότυπα του Golden Boy που απονέμει η ιταλική εφημερίδα Tuttosport και το οποίο αφορά στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών. Η ονομασία που του έδωσε είναι Kopa Trophy και το απόγευμα της Δευτέρας (08/10) ανακοίνωσε τους δέκα υποψήφιους που θα διεκδικήσουν αυτό του 2018.

Φυσικά, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην τελετή που θα διοργανωθεί τον προσεχή Δεκέμβριο, μαζί με το πασίγνωστο βραβείο της Χρυσής Μπάλας, φιλοδοξώντας να ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο να… κλέβει τη δόξα του Golden Boy.

Απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση είναι ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος βέβαια έχει συμπεριληφθεί και στους υποψήφιους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Ακολουθούν οι Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Κρίστιαν Πούλισιτς, Αλεξάντερ Άρνολντ και Πάτρικ Κουτρόνε. Δύο παίκτες είναι Γάλλοι, δύο Ιταλοί και κατά τ’ άλλα υφίστανται έξι ακόμα εθνικότητες.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Europa League, Μίλαν, είναι η μοναδική ομάδα της λίστας που εκπροσωπείται από δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η δεκάδα:

Χασέμ Αουάρ (Γαλλία – Λιόν)

Αλεξάντερ Άρνολντ (Αγγλία – Λίβερπουλ)

Πάρτικ Κουτρόνε (Ιταλία – Μίλαν)

Ρίτσου Ντόαν (Ιαπωνία – Γκρόνινγκεν)

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Ιταλία – Μίλαν)

Αμαντού Χαινταρά (Μαλί – Λειψία)

Τζάστιν Κλάιφερτ (Ολλανδία – Ρόμα, Άγιαξ)

Κιλιάν Μπαπέ (Γαλλία – Παρί Σεν Ζερμέν)

Κρίστιαν Πούλισιτς (ΗΠΑ – Ντόρτμουντ)

Ροντρίγκο (Βραζιλία – Σάντος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ