Σισέ για… αμυντικός χαφ στην Εθνική Σενεγάλης!

Σισέ για… αμυντικός χαφ στην Εθνική Σενεγάλης!

Η Εθνική Σενεγάλης έχει μεσοαμυντικά προβλήματα και ο κόουτς των Λιονταριών σκέφτεται σοβαρά να μεταθέσει τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού στον χώρο του κέντρου και σε ρόλο αμυντικού χαφ-κόφτη, στο αναμενόμενο ντεμπούτο του.

Η Σενεγάλη προετοιμάζεται ενόψει των διπλών παιχνιδιών κόντρα στο Σουδάν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών και ο προπονητής Αλιού Σισέ αντιμετωπίζει δύο σοβαρά προβλήματα μεσοαμυντικά, μιας και οι σημαντικότατοι Καλιντού Κουλιμπαλί και Σαλίφ Σανέ παρουσιάζονται ως εξαιρετικά αμφίβολοι.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «dakarmidi.net», ο ομοσπονδιακός προπονητής προσανατολίζεται σε δύο κινήσεις εκ των έσω για να μπαλώσει την τρύπα στα μετόπισθεν της Σενεγάλης. Η μία είναι να γυρίσει τον Σεϊκού Κουγιατέ στην άμυνα για να καλύψει το κενό ενός εκ των δύο προαναφερθέντων, βάζοντας παράλληλα τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού σαν… σκούπα μπροστά από τους δύο στόπερ, ή αλλιώς να χρησιμοποιήσει στον άξονα το δίδυμο των Σισέ-Κουγιατέ με τον ερυθρόλευκο σε πιο αμυντικογενή ρόλο, στο αναμενόμενο ντεμπούτο του με τα χρώματα της πατρίδας του.

Ενδιαφέρον πείραμα αν μη τι άλλο καθώς ο Σισέ θα κληθεί να αγωνιστεί σε έναν ρόλο με αυξημένες απαιτήσεις και μένει να δούμε αν τα αδιαμφισβήτητα και εντυπωσιακά φυσικά του προσόντα θα τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί, ανοίγοντάς του έναν… νέο δρόμο στην ποδοσφαιρική του καριέρα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ