Κρίνεται το μέλλον του Γιουσέιν Μπολτ στην Κόαστ Μάρινερς

Κρίνεται το μέλλον του Γιουσέιν Μπολτ στην Κόαστ Μάρινερς

Από τον Αύγουστο κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Αυστραλίας και μάλιστα έπαιξε και σε φιλικό παιχνίδι, στις 31 Αυγούστου.

Την Παρασκευή κρίνεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γιουσέιν Μπολτ! Ο θρυλικός Τζαμαϊκανός, που πριν από δύο χρόνια αποσύρθηκε από τους στίβους με οκτώ Ολυμπιακά μετάλλια και ανεπανάληπτα παγκόσμια ρεκόρ, θέλει να κάνει ποδοσφαιρική καριέρα και μετά από δοκιμές σε Ντόρτμουντ, Σαντάουνς (Νότια Αφρική) και Στρόμγκοντσετ (Νορβηγία), ελπίζει τώρα πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς.

Από τον Αύγουστο κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Αυστραλίας και μάλιστα έπαιξε και σε φιλικό παιχνίδι, στις 31 Αυγούστου, χωρίς, όμως, να πείσει για την ποδοσφαιρική αξία του, πέρα, βέβαια, από το γεγονός πως ήταν ταχύτερος από όλους μέσα στο γήπεδο… Την Παρασκευή, λοιπόν, ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Μούλβεϊ, θα αποφασίσει αν θα του προτείνει συμβόλαιο, αφού πρώτα τον δει για μια ακόμη φορά σε φιλικό παιχνίδι, που έχει προγραμματιστεί γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, κόντρα στη Σάουθ Γουέστ Γιουνάιτεντ. Ο Μπολτ δεν κρύβει την αγωνία του:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς από αυτό θα κριθεί το μέλλον μου στην ομάδα. Εχω βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά θα πρέπει να το αποδείξω και μέσα στο γήπεδο, ώστε να κερδίσω ένα συμβόλαιο με τους Μάρινερς», τόνισε σχετικά ο 32χρονος σταρ και συμπλήρωσε: «Ο προπονητής περιμένει να δει τη βελτίωση μου και ελπίζω με την απόδοση μου να του αποδείξω πως έχω θέση στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ