Τέβες: «Όταν έχει Κλάσικο στην τηλεόραση, βλέπω… γκολφ»

Τέβες: «Όταν έχει Κλάσικο στην τηλεόραση, βλέπω… γκολφ»

Αφοπλιστική η απάντηση του Αργεντινού επιθετικού αναφορικά με τις αναμετρήσεις ποδοσφαίρου στην τηλεόραση

Μιλώντας στην αργεντίνικη εφημερίδα «Clarin», ο Κάρλος Τέβες αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και την απέχθεια του να παρακολουθεί… ποδόσφαιρο.

Ο πρώην επιθετικός των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους μάλιστα για να τονίσει το πόσο βαριέται να βλέπει ποδόσφαιρο, υποστήριξε πως «όταν στην τηλεόραση έχει Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, θα παρακολουθήσω γκολφ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός: 

Για την πολιτική: «Δεν μου αρέσει κι επιπλέον δεν ξέρω τίποτα. Στο πατρικό μου δεν μιλούσαμε για πολιτική, ούτε στο δικό μου τώρα. Δεν έβλεπα τον πατέρα μου, ο οποίος ξυπνούσε στις 6 το πρωί για δουλειά κι ερχόταν στις 7 το απόγευμα. Δούλευε για να έχουμε ένα πιάτο φαΐ. Αυτό είναι το παράδειγμα που πρέπει να δώσουμε στα παιδιά».

Για το να παρακολουθεί ποδόσφαιρο: «Δεν βλέπω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση.Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Εάν σε ένα κανάλι έχει Μπαρτσελόνα – Ρεάλ και σε άλλο γκολφ, βλέπω το γκολφ. Ποτέ δεν ήμουν φανατικός του ποδοσφαίρου. Εμένα μου αρέσει να παίζω, να έχω την μπάλα στα πόδια μου».

Για τη δύσκολη παιδική του ηλικία: «Ήταν σκληρή, αλλά ήμασταν χαρούμενοι. Πάντα παίζαμε μπάλα στη γειτονιά. Ζούσα ο,τι μπορεί να ζήσει κανείς στις περιθωριακές γειτονιές. Ναρκωτικά, όπλα, ληστείες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ