Η απίστευτη απάτη ενός Μεξικανού περί μεταγραφής στη Γιουβέντους και το «γκολ» κόντρα στους Νέους του Ολυμπιακού

Η απίστευτη απάτη ενός Μεξικανού περί μεταγραφής στη Γιουβέντους και το «γκολ» κόντρα στους Νέους του Ολυμπιακού

Όσκαρ... καλύτερου σεναρίου κερδίζει ένας 19χρονος Μεξικανός, ο οποίος κατασκεύασε ένα μύθο γύρω από το όνομά του στη χώρα του, πείθοντας τους πάντες με μια σειρά από ενέργειες ότι ανήκει στην ομάδα Νέων της Γιουβέντους και πως έχει σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό για το Youth League!

Απίθανο περιστατικό στο Μεξικό, με έναν κάτοικο να ξεγελά φίλους, συγγενείς και τοπικούς δημοσιογράφους, κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Γιουβέντους και συγκεκριμένα στην Κ23 της Γηραίας Κυρίας.

Ο λόγος για τον 19χρονο Μεξικανό, Ντιονίσιο Φαρίντ Ροντρίγκες Ντουράν, ο οποίος υποστήριξε την εν λόγω απάτη με κάθε τρόπο, προκειμένου να κάνει… φιγούρα και να χτίσει ένα μύθο γύρω από το όνομά του. Αυτό περιελάμβανε ομαδικές φωτογραφίες των Νέων των Μπιανκονέρι στο Instagram υπό την παρουσία του, ξεκινώντας μάλιστα με άκρως πειστικό τρόπο, αφού οι πρώτες εικόνες που είχε αναρτήσει ήταν από το υποτιθέμενο δοκιμαστικό στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Σε μια φωτογραφία αντικατέστησε το πρόσωπο του νεαρού Ζοάο Σεράο με το δικό του, ενώ σε άλλη εκείνο του Αλεσάντρο ντι Πάρντο. Μάλιστα, στη δεύτερη φερόταν να πανηγυρίζει γκολ απέναντι στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για το Youth League κατά την περσινή σεζόν, γράφοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο γκολ μου με αυτή τη φανέλα και την απόδοση που είχαμε».

Όταν η δημοτικότητα του νεαρού ανέβηκε, απέκτησε περισσότερους από 16.000 ακολούθους στο Instagram, ενώ άρχισε να αποτελεί είδωλο στην τοπική κοινωνία. Όταν εξιστορούσε την πορεία του, έκανε λόγο για πέρασμα από τις ΗΠΑ και μετέπειτα ενδιαφέρον των Χετάφε, Ράγιο Βαγεκάνο και Γιουβέντους, κατασκευάζοντας ένα σενάριο τόσο ωραία… σκηνοθετημένο που κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει ταινία. Έλεγε δε ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωνε ευχαριστημένος με την εξέλιξή του στους Μπιανκονέρι.

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν τα εγχώρια ΜΜΕ ανακάλυψαν ότι δεν υφίσταται Μεξικανός ποδοσφαιριστής εν γένει στην ακαδημία της Γιουβέντους, αλλά και πως παίκτης με το συγκεκριμένο όνομα δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο σε τμήμα υποδομών ομάδας του Μεξικού. Ο λογαριασμός του στο Instagram πλέον έχει διαγραφεί, ενώ ο ίδιος… αγνοείται!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ