Αργεντινή – Βραζιλία 0-1

Αργεντινή – Βραζιλία 0-1

Το γκολ του Μιράντα έκρινε την αναμέτρηση Αργεντινής και Βραζιλίας που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία, με την υψηλή θερμοκρασία να ταλαιπωρεί τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Βραζιλία και Αργεντινή αναμετρήθηκαν στη Σαουδική Αραβία, με τη «σελεσάο» να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με κεφαλιά του Ζοάο Μιράντα μετά από κόρνερ του Νεϊμάρ.

Με τον Μέσι να μένει εκτός για ακόμα ένα φιλικό, η «αλμπισελέστε» δεν κατάφερε να καλύψει το κενό του και οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν δίκαια. Η «σελεσάο» είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει γκολ από το πρώτο ημίχρονο, αλλά η τύχη, ο Ρομέρο και ο Οταμέντι κράτησαν ανέπαφη την εστία των Αργεντίνων. Με τα λεπτά να περνούν το 0-0 φαινόταν να είναι το σκορ του 90λεπτου, αλλά ένα τεράστιο κενό στη φάση του κόρνερ του Νεϊμάρ στο 93′ έμελλε να είναι η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι. Ο Ζοάο Μιράντα βρέθηκε αμαρκάριστος στη γωνία της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Τίτε.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Ρομέρο, Οταμέντι, Πετσέλα, Ταλιαφίκο (62′ Ακούνια), Σαράβια, Μπατάλια, Παρέδες, Λο Σέλσο (73′ Σάλβιο), Ντιμπάλα (58′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Κορέα (67′ Περέιρα), Ικάρντι (88′ Σιμεόνε)

Βραζιλία (Τιτέ): Αλισον, Μιράντα, Μαρκίνιος, Φιλίπε Λουίς, Ντανίλο (53′ Φαμπίνιο), Καζεμίρο, Αρτούρ, Κουτίνιο, Φιρμίνο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζέσους (65′ Ριτσάρλισον).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ