Λιμπερταδόρες: VAR-εσε πέναλτι στο 95′ και πήγε τελικό η Ρίβερ (vid)

Λιμπερταδόρες: VAR-εσε πέναλτι στο 95′ και πήγε τελικό η Ρίβερ (vid)

Ανατροπή βγαλμένη από τα πιο τρελά της όνειρα πέτυχε η Ρίβερ μέσα στην έδρα της Γκρέμιο (2-1) χάρη σε γκολ στο 82' και το 95' με πέναλτι μέσω VAR και προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες! Πιθανός ο τελικός με Μπόκα!

Η Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες χάρη σε εκπληκτική ανατροπή! Η Γκρέμιο είχε φύγει νικήτρια με 1-0 στον πρώτο αγώνα στο «Μονουμεντάλ», στη ρεβάνς προηγήθηκε με 1-0 και όλα έδειχναν πως έχει κλείσει θέση για τον τελικό. Η Ρίβερ όμως με επική ανατροπή κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση με πέναλτι από VAR, που κέρδισε ο Νάτσο Σκόκο, στο 95′.

Η Γκρέμιο προηγήθηκε στο 36′ με τον Γκόμεζ και έδειξε να κρατάει στα χέρια της την πρόκριση. Η Ρίβερ όμως δεν τα παράτησε ποτέ και στο 82′ με κεφαλιά του Μπορέ μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα. Ο Σκόκο έκανε ένα σουτ και μετά από τις διαμαρτυρίες του ίδιου και των συμπαικτών του, ο διαιτητής να έκανε χρήση του VAR για να διαπιστώσει αν υπήρξε χέρι. Τότε φάνηκε πως ο Μπρεσάν βρήκε όντως τη μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται με αποτέλεσμα ο αμυντικός της Γκρέμιο να δει και τη 2η κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Το πέναλτι εκτελέστηκε τελικά στο 95΄ από τον Μαρτίνες ο οποίος έγινε και ο ήρωας της Ρίβερ, γράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του!

Μάλιστα στον τελικό είναι πολύ πιθανό να δούμε το Superclásico, καθώς αύριο τα ξημερώματα (1/11, 02:45) η Παλμέιρας φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς η οποία είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=2mxmbqzNT70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ