Ινφαντίνο: «Δεν πίεσα να γίνει ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες»

Ινφαντίνο: «Δεν πίεσα να γίνει ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες»

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο ίδιος πίεσε ή απείλησε για να διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς.

Στο γεγονός ότι ούτε πίεσε ούτε απείλησε για να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ στάθηκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο σε δηλώσεις που παραχώρησε σε εφημερίδα της Αργεντινής.

Ο πρόεδρος της FIFA είχε βρεθεί στο στόχαστρο, καθώς αρκετά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ήταν αρκετά πιεστικός επιζητώντας να διεξαχθεί ο αγώνας της Ρίβερ Πλέιτ με τη Μπόκα Τζούνιορς παρά την επίθεση στο λεωφορείο των φιλοξενούμενων.

Πιο αναλυτικά, ο Ινφαντίνο τόνισε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω, με αφορμή τις ψευδείς φήμες που διαδόθηκαν για μένα, πως σε καμία στιγμή δεν ζήτησα να παιχτεί ο αγώνας. Ούτε απείλησα κανέναν με τιμωρίες σε περίπτωση που δεν πραγματοποιούνταν ο τελικός. Οποιαδήποτε απόφαση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση περνά από την Conmebol, ποτέ από τη FIFA.Τα γεγονότα μου προκαλούν θλίψη. Η βία δεν μπορεί να έχει θέση στο ποδόσφαιρο και η ασφάλεια των παικτών, θεατών θα πρέπει να είναι πάντα η προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό στηρίζω απόλυτα τις αποφάσεις της Conmebol, των δύο ομάδων και των τοπικών αρχών»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ