Μπέργκ : Η νοσταλγία της Ζοζεφίν για την Ελλάδα (pics)

Μπέργκ : Η νοσταλγία της Ζοζεφίν για την Ελλάδα (pics)

Ο Μάρκους Μπεγκ και η σύζυγός του Ζοζεφίν έβλεπαν την Ελλάδα σαν το σπίτι τους και τους ανθρώπους εδώ οικογένειά τους. Δεν ισχύει το ίδιο με τα Αραβικά Εμιράτα κι αυτό δεν αφήνει τον Σουηδό άσο ανεπηρέαστο.

Όσο εκείνος εντυπωσίαζε στο χορτάρι με την φανέλα του Παναθηναϊκού, εκείνη έκλεβε τις εντυπώσεις στις κερκίδες. Ο λόγος για τον κύριο Μάρκους Μπέργκ και την κυρία Ζοζεφίν Μπέργκ που αποτέλεσαν ένα από τα πιο όμορφα και δεμένα ζευγάρια που έκαναν το πέρασμά τους στην ελληνική κοσμική σκηνή.

Φεύγοντας από την Ελλάδα εκείνη με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε την χώρα μας, το κλίμα, τους φίλους, τις συνήθειές της: «Έχω να πω τόσα πολλά αλλά οι λέξεις δεν φτάνουν για να τα εκφράσω. Είμαι τόσο χαρούμενη που τα παιδιά μου μεγάλωσαν στην Ελλάδα ανάμεσα σε όλους εσάς τους υπέροχους ανθρώπους. Ένα δώρο που θα έχουν πάντα στην καρδιά τους και θα τους δίνει δύναμη σε ότι αποφασίσουν να κάνουν.

Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων για τους φίλους που έκανε εδώ εκ των οποίων κάποιοι μεγάλωσαν μέσα στην οικογένεια μου. Ulrika σε ευχαριστώ που με πήρες υπό την προστασία σου όταν ήρθα στην Ελλάδα, θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μπήκες στη ζωή μας και τυχερή που όχι μόνο έχω βρει μια φίλη αλλά ένα άτομο που μπορώ να αποκαλώ, αδερφή μου», είχε γράψει μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή σύζυγος του διεθνούς ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται πλέον στην Άλ Αίν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που αναφερόταν σε μέρη της Ελλάδας χρησιμοποιώντας κτητικές αντωνυμίες, «Οι Σπέτσες μου», η «Ελλάδα μου». Η εντυπωσιακή Ζοζεφίν, άκρως ενεργή στα social media δεν παρέλειπε να εκφράζει τα συναισθήματά της όσο καιρό εκείνη, ο Μάρκους και τα τρία τους παιδιά ζούσαν στην Αθήνα. Η Ελλάδα ήταν το σπίτι τους και οι άνθρωποι που γνώρισαν εδώ, η οικογένειά τους!

Το μεσογειακό κλίμα, η θάλασσα εκθειάζονται στις λεζάντες των φωτογραφιών. Δεν ισχύει το ίδιο και στα Ηνωμένα Εμιράτα.

Μπορεί ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του παρά το δύσκολο ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν η ίδια όμως εκφράζει συχνά τη δυσαρέσκειά της! Για την «τρελή ζέστη» αλλά και για την απόσταση που πλέον την χωρίζει από όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια μαζί με τον Μπεργκ συνοδεύει η εξής λεζάντα: «Μου λείπει αυτό που είχαμε τόσο πολύ. Δύσκολες ημέρες με άρρωστα παιδιά και εγώ να προσπαθώ να δίνω το 100% σε όλους».

https://www.instagram.com/p/BbLvCHiHCJ2/

Σε άλλη φωτογραφία αναφέρει: «Όταν φτάνεις σε ένα δύσκολο μέρος και όλα είναι εναντίον σου, και δείχνεις σαν να μην μπορείς να αντέξεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω, μην τα παρατάς, ρόδα είναι και γυρίζει».

https://www.instagram.com/p/BbRF6YiHRQQ/

Οι τάσεις φυγής, η δυσαρέσκεια είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Η πανέμορφη Ζοζεφίν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου επέλεξε ο σύζυγός της ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει η αιτία επιστροφής σε μέρη όπου οι συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και μπορεί τα οικονομικά δεδομένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Αΐν, να είναι εξαιρετικά έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 3.300.000 ευρώ. Όμως ο Σουηδός διεθνής κάθε άλλο παρά αγνοεί την οικογένειά του και τα δικά τους «θέλω»!

Η Αθήνα δεν φέρεται να είναι πραγματοποιήσιμη προοπτική, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ο «αιώνιος» αντίπαλος Ολυμπιακός θα ήταν δύσκολο εγχείρημα, η γραμμή κρούσης της ΑΕΚ είναι πλήρης (και τα χρήματα είναι πάρα πολλά). Η Θεσσαλονίκη όμως; Σίγουρα η συμπρωτεύουσα έχει ομορφιές κι ανέσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και το απαιτητικό lifestyle της κας Μπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ