Ρίβερ Πλέιτ – Αλ-Αϊν 2-2

Ρίβερ Πλέιτ – Αλ-Αϊν 2-2

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η Αλ Αΐν επικράτησε 5-4 στα πέναλτι της Ρίβερ Πλέιτ (2-2 κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η Αλ Αΐν ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Μάρκους Μπεργκ.

Ωστόσο το προβάδισμα αυτό δεν θα κρατούσε για πολύ, καθώς ο Μπορέ χτύπησε δύο φορές σε πέντε λεπτά (11′ και 16′) ανατρέποντας το σκορ υπέρ της Ρίβερ Πλέιτ, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 51ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Κάιο και παρά την πίεση της Ρίβερ, το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος του 90λεπτου.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου όλοι ήταν εύστοχοι μέχρι να έρθει η σειρά του Ένσο Πέρες, ο οποίος νικήθηκε από τον Εσα.

Έτσι η Αλ Αΐν έγινε η πρώτη αραβική ομάδα που προκρίνεται στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει την Κασίμα Άντλερς την Τετάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ