«Δένει» τον Αράο μέχρι το 2021 η Φλαμένγκο

«Δένει» τον Αράο μέχρι το 2021 η Φλαμένγκο

Ο Βραζιλιάνος μέσος το καλοκαίρι έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά παρέμεινε στην Φλαμένγκο και μάλιστα ετοιμάζεται να ανανεώσει μέχρι το 2021!

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή, με τους Πειραιώτες να ασκούν ασφυκτική πίεση στην Φλαμένγκο, αλλά τον παίκτη τελικά να παραμένει στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο λόγος για τον Γουίλιαν Αράο, ο οποίος όχι μόνο παρέμεινε στην ομάδα της πατρίδας του, αλλά ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

H Φλαμένγκο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Παλμέιρας, με τον Αράο να πραγματοποιεί 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Ο 26χρονος μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, με τις εμφανίσεις του να τραβούν πάνω του δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα.

Το συμβόλαιό του Αράο με την Φλαμένγκο λήγει τον Δεκέμβριο του 2019, ωστόσο, η νέα διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ και γι’ αυτό έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και το μόνο που απομένει για να ανανεώσει ο Αράο είναι να αναλάβει και επίσημα την προεδρία του συλλόγου ο Ροντόλφο Λαντίμ. Αυτό θα γίνει τον Ιανουάριο, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Αράο θα είναι μέχρι το 2021.

Η Φλαμένγκο «δένει» τον Αράο και… προστατεύει την περιουσία τους  από τις υπόλοιπες ομάδες της Βραζιλίας, καθώς εκτός από τον Ολυμπιακό υπήρχαν πολλές ομάδες από τη χώρα του καφέ που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του. Δύο από αυτές που είχαν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους ήταν οι Σάο Πάολο και Γκρέμιο, με τον 26χρονο μέσο, ωστόσο, να παραμένει τελικά στην Φλαμένγκο. Ο Αράο από το 2016 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 165 ματς με την Φλαμένγκο, έχοντας απολογισμό 80 νίκες, 46 ισοπαλίες και 39 ήττες, ενώ έχει σκοράρει συνολικά 19 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ